Connect with us

Friss Heti Horoszkópok – 2017 július 3-től – 9-ig

Heti Horoszkóp

Friss Heti Horoszkópok – 2017 július 3-től – 9-ig

Heti horoszkópjainkat itt találod! 🙂

2017 július 3-től – 9-ig

 

Kos

Munkabíró vagy, de már eleged lehet a hétköznapok szürkeségéből. A pihenés igazán rád férne, drasztikusan lecsökkenhet a teljesítőképességed. A magánéletedben szép és szenvedélyes napok jönnek, amelyek új izgalommal töltik meg a párkapcsolatodat. Mutasd ki párod felé, hogy fontos neked a szerelmetek, neked is tenned kell a kapcsolatotokért. Ne felejtsd el, hogy kedvesednek sok pozitív visszajelzésre van szüksége! Ha elfelejted dicsérgetni, akkor máshol keresheti a kedvességet.

 

 

Bika

Teli vagy tenni akarással, erőteljesen küzdesz a céljaidért a munkahelyeden, s nem is marad el az eredmény! Ha ügyes vagy, akkor elindíthatod a sikerszériát az életedben, ami komoly anyagi hasznot is jelenthet! Figyelj, hogy ne mások lássák a kárát annak, hogy Te előre haladsz. A magánéletedben mély összetartozást élhetsz meg kedveseddel, – igazán egymásra találhattok. Ennek az a feltétele, hogy a régi sérelmeket megpróbálod feldolgozni. Legyél egy kicsit nagyvonalúbb! Sértődéssel nem sokra mész.

 

Ikrek

Most a lassabb, összeszedett munkatempó lehet a sikereidnek a kulcsa. Mutasd meg a főnöködnek, hogy bármilyen feladatot nyugodt szívvel rád bízhat. A magánéletedben sok színes programra lehet alkalmad, amelyeket megoszthatsz kedveseddel is. A kérdés csak az, hogy marad-e erőd arra, hogy a nehéz munkanap után még programokat is szervezzetek. Ha úgy érzed, hogy fáradt vagy, akkor használd ki a nyarat és pihenj egy kicsit! Már egy-két nap strandolás, vagy egy kisebb utazás is feltölthet.

 

Rák

Gondozd igényesebben a munkakapcsolataidat, hiszen olyan támogatókat is találsz, akik mindent megtesznek, hogy előre juthass. A kapott szívességeket persze idővel illik viszonozni! A magánéletedben fontos, hogy kimutasd családtagjaid felé a kedvességedet. Vedd észre, ha segíteni szeretnének neked! Ilyenkor ne fukarkodj a dicséretekkel! Sokkal jobb hangulat alakul majd ki, s valóban érezhetitek, hogy összetartoztok. A hét alkalmat ad arra is, hogy gyermekeiddel szervezz közös programokat.

 

Oroszlán

Energikus vagy, felveszed a gyorsabb tempót a munkahelyeden. Igaz, kissé nehezedre esik, hogy alkalmazkodj az új feladatokhoz. Eseménydús napokra számíthatsz, megkapod a lehetőséget, hogy megmutasd, mit tudsz. A magánéletedben lehetnek feszült pillanatok, hirtelen robbannak ki a viták. Nagyon fontos, hogy ne láss “ellenséget” kedvesedben, hiszen így elmérgesedhet a kapcsolat. Mindig tartsd szem előtt, hogy Ő is békét szeretne, hajlik a kompromisszumokra.

 

Szűz

Szükséged van a kihívásokra, most örülsz, ha meg kell harcolnod a jobb pozícióért. Ez azt bizonyítja neked, hogy jó munkaerő vagy. Most nagyon kell a pozitív visszaigazolás! A legjobb szeretnél lenni, s ebben az akaraterőd segít majd! A magánéletedben próbáld meg észrevenni azokat az alkalmakat, amikor egy kis romantika is belefér az életetekbe. A háztartási teendőket osszátok meg kedveseddel. Ha például közösen főzőcskéztek, akkor alkalmatok lesz egy kis kacérkodásra is.

 

Mérleg

Ötletesen végzed a munkádat, gyorsan haladsz. Hamar elkészülsz a feladatokkal, de ennek megvan a hátulütője is. A szabadságon lévő kollégák munkája is a Te nyakadba szakad. Nem neked kell mindenki más helyett dolgoznod! A magánéletedben vidám napok következhetnek, de rád is fér a szórakozás. Tedd félre a kötelezettségeidet, s utazz el kedveseddel néhány napra. Családi nyaralást is szervezhettek. Gondoskodj arról, hogy gyermekeid is jól mulassanak. Válaszd ki körültekintően a nyaralóhelyet.

 

Skorpió

Sok munkáért több pénz jár, főnököd is tudja, hogy több fizetést érdemelnél. Ha többlet terheket raknak a válladra, akkor ennek megvan az ára is. Nem kell szívességből elvégezned a plusz feladatokat! Ne mondj nemet, de érzékeltesd, hogy tudatában vagy a munkád értékének! A magánéletedben vágynál arra, hogy végre együtt lehess kedveseddel. Jó lenne ha kettesben tudnátok elutazni. Egy kellemes nyaralóhelyen csak a pihenéssel és egymással törődhetnétek! Itt van az ideje a romantikának.

 

Nyilas

Most okosan kitalálhatod, hogy miként szilárdíthatnád meg a helyzetedet a munkahelyeden. Többet dolgozol, talán még plusz feladatokat is vállalsz, így valóban több pénz állhat a házhoz. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyeddel, akkor most utánanézhetsz az új lehetőségeknek! A konkrét lépésekkel azonban várj még! A magánéletedben sok teendő szakadhat a nyakadba, szinte mindent rád hagynak családtagjaid. Ezt igazságtalannak érzed, akár “sztrájkba” is kezdhetsz. Ezzel csak azt éred el, hogy még jobban feltorlódnak a házimunkák.

 

Bak

Gyorsan túl szeretnél lenni a feladatokon, hiszen máris késésben vagy. Ügyelj arra, hogy ne kapkodj, – most benne van a hibalehetőség a munkádban! Ha kiderül, hogy összecsapod, akkor a főnököd csalódhat benned. A magánéletedben leginkább a baráti kapcsolatok lesznek lényegesek. Ha már régen terveztek egy bulit, akkor rendezz egy kerti partyt, amelyre mindenkit meghívsz, akit csak szeretsz. Ha jól szervezed meg az estét, akkor mindenki jól szórakozik majd. Itt az alkalom, hogy szakácstudományodat is megcsillogtasd.

 

Vízöntő

Pontosan tudod, hogy mit kellene nyújtanod a munkahelyeden. Hallgass az ösztöneidre, a belső hang megsúghatja, hogy milyen taktikát kell követned! Ha ügyes vagy, akkor a főnöködet is megnyerheted magadnak! A magánéletedben kialakulhat egy-két vita családtagjaiddal. Apróságokon vesztek össze, de a pénzügyek is okot adhatnak a veszekedésre. Lehet, hogy nem tudtok megegyezni abban, hogy mire is fordítsátok a közös pénzt. Vitatéma lehet, hogy hová menjetek nyaralni. Mindenkinek kompromisszumot kell kötnie.

 

Halak

Most hajlandó vagy kedvesen viselkedni, még akkor is, ha ellenszenves munkatársakkal kell együtt dolgoznod. Tudod azt, hogy nem engedheted meg magadnak a luxust, hogy az érzelmeid irányítsanak. Most elképzelhető, hogy felbukkannak a régi barátok az életedben. Ha tudsz rá időt szánni, akkor hívd meg őket egy kellemes vacsorára! Rá fogsz jönni, hogy nagyon hiányoztak. Fontos, hogy végre beszélhess a gondjaidról. A barátaid meghallgatnak és még jó tanácsokat is adhatnak neked.

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Heti Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.