Connect with us

Friss Heti Horoszkópok – július 10-től – 16-ig

Heti Horoszkóp

Friss Heti Horoszkópok – július 10-től – 16-ig

Jövő Heti horoszkópjainkat itt találod! 🙂

2017 július 10-től – 16-ig

 

Kos

Érzelmes hangulatban vagy, de titkolod. Talán a legintimebb kapcsolatokban mutatod meg a lelked. Szégyennek érzed, hogy Te is elérzékenyülsz néha, és a romantikára is lenne igényed. Amikor lehetőséged lenne rá, hogy megéld a lelkedet, eszedbe jut, hogy mindez kiszolgáltatottá tehet, és inkább magadra erőlteted az álcát, ami erősnek mutat. Párkapcsolatodat előre viszi, ha beszélsz kedvesednek a gondjaidról és megengeded neki, hogy megvigasztaljon. Éld meg, hogy számíthatsz rá.

 

 

Bika

Úgy gondolod, hogy az érzelmeid gátat szabhatnak a boldogulásodnak, ezért elrejted az érzékenységedet. Munkahelyeden sem mutatsz empatikus vonásokat, objektíven, és célszerűen kezeled a munkádat, viszont azt nem tűröd el, hogy korlátozzanak. Ezért lehet a napokban több vitád, konfliktushelyzeted a munkatársaiddal, feletteseiddel. Magánéletedben több odafigyelést kívánna meg tőled a kapcsolatod, próbáld meg kitalálni, hogy mire vágyik kedvesed igazán. Legyél Te, aki beteljesíti a vágyait.

 

Ikrek

Átalakulhatnak a kapcsolati rendszereid, több új baráttal is gazdagabb lehetsz. Talán munkakapcsolataid alakulnak át – szinte észrevétlen módon – barátsággá, hiszen képes vagy rá, hogy teljes lényeddel figyelj másokra. A munkahelyeden megtapasztalhatod, hogy érzelmi támogatást keresnek nálad a munkatársaid, és ezt Te örömmel nyújtod nekik. A magánéletedben jellemző lehet, hogy szerelmi kapcsolatodban megerősödik a baráti szál, ami többféle remek, közös program átélésére nyújt lehetőséget, kedveseddel együtt.

 

Rák

Szükséged lehet rá, hogy elvonulj a világtól, fel kell dolgoznod az elmúlt időszakot. Szerencsére senkit sem bántasz meg, ha leteszed a lantot. Akár nyári szabadságot is kérhetsz a munkahelyeden, – a pihenést érdemes aktívan töltened, úgy, hogy minden napra jusson egy kis mozgás. Ha nem szereted a dinamikus sportokat, akkor az is elég, ha jó nagyokat sétálsz a friss levegőn. Magánéletedben igyekezz kialakítani bizalmi légkört, intim hangulatot! Így újra megtalálhatjátok egymáshoz az utat, kedveseddel.

 

Oroszlán

Érzelmes hangulatban vagy, de van benned egy kis sértődöttség is. A munkahelyeden túlterheltnek érezheted magad, úgy gondolod, hogy munkatársaid nincsenek rád tekintettel. Talán a szabadságon lévő kollégák helyettesítése fáraszt ki. A romantikára óriási igényed lenne, de ha ezt kedvesed nem találja ki magától, akkor csalódott leszel, és elvonulsz. A sértődöttség pillanataiban eszedbe juthat, hogy az érzelmek kiszolgáltatottá tehetnek, és inkább magadra erőlteted az álcát, ami erősnek mutat. Figyelj, hogy kedvesedet ne zárd ki az életedből.

 

Szűz

Ha egyszer beleveted magad a munkába, akkor azt csak száz százalékosan tudod tenni! A félig-meddig hozzáállás soha nem jellemző rád, most is a maximalizmus határozhatja meg a mindennapjaidat. Sokat dolgozol a napokban, ami meghozhatja az eredményt, de félő, hogy túlterheled magad. Fizikailag is kimerülhetsz, még aludni is nehezen tudsz, annyi minden lehet a fejedben. Ne csodálkozz, ha hirtelen fogy el az erőd, és egyszer csak azon kapod magad, hogy drasztikusan lecsökkent a teljesítményed.

 

Mérleg

Úgy érezheted, hogy az érzelmeid gátat szabhatnak a munkahelyi előmenetelednek, ezért nem is hagyod érvényesülni empatikus vonásaidat. Munkahelyeden és családi életedben sem mutatsz érzékeny vonásokat, objektíven, célszerűen kezeled a munkádat. Legalább a családi életedben mutasd ki az empatikus énedet, ott nem kell keménynek lenned. Határozottságodnak köszönhetően most több vitád, konfliktushelyzeted lehet a munkatársaiddal, feletteseiddel. Ha lehet, ne feszítsd túl a húrt.

 

Skorpió

Most nagyobb benned a szabadságvágy, és ez igaz lehet a munkahelyeden és magánéletedben is. A munka frontján több önállóságra tartanál igényt, nem örülsz, ha korlátoznak, és utasítgatnak. Kreativitásod is csak akkor virágzik, ha viszonylag szabad kezet kapsz. A párkapcsolatodban arra vágynál, hogy a hétköznapi kis kedvteléseidet megoszthasd a kedveseddel. Mivel mozgékony hangulatban vagy, elvárod tőle, hogy veled tartson, amikor szórakozni mész, még akkor is, ha éppen semmi kedve hozzá.

 

Nyilas

Mozgékony hangulatban vagy, de soknak érzed a kötöttségeket, melyekkel a mindennapok során szembesülsz. Egy kis szabadságra vágysz, amit meg is valósíthatsz, ha legalább néhány napra elutazol, és kiélvezed, hogy oda mész, ahová csak akarsz. Ha a kedvesedet is magaddal viszed, akkor jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, melyek segítenek, hogy a kapcsolatotokat rendezzétek, vagy még jobbá tegyétek. Jó ötlet, ha pihensz, hiszen nincs is kedved a munkahelyi alkalmazkodáshoz.

 

Bak

Most sok új esemény, vagy változás belőled indulhat ki, és előbb, vagy utóbb fel kell vállalnod a felelősségét, hogy sokan bíznak benned, és a véleményedet irányadónak tartják. Előfordulhat, hogy munkatársaid tanácsért fordulnak hozzád, de barátaid is kikérhetik a véleményedet egy-egy kérdéses ügyben. Csak akkor vállald fel, hogy iránymutatást adsz, ha objektíven, és felelősségteljesen tudod megtenni. Ellenkező esetben nem tudsz nekik segíteni, elvakíthatnak a saját érzelmeid. Kéretlenül soha ne ossz tanácsokat.

 

Vízöntő

A megszokottnál rugalmasabb hangulatban lehetsz, és ez alkalmat adhat rá, hogy a kapcsolataidat rendezd. Érdemes a folyamatban lévő ügyes-bajos elintéznivalóddal törődnöd, ezeknek könnyebben a végére járhatsz, és gyorsabb ügymenetre számíthatsz a hivatalos ügyeidben is. A kapcsolataid előkelő helyen lesznek az életedben, így érdemes egy-egy kötetlen este erejéig összejönnöd a barátaiddal. Alkalom nyílhat egy jó kis baráti pletykálkodásra, eszmecserére is. Nagyon élvezed a kötetlen időtöltést.

 

Halak

Ki vagy éhezve az új kapcsolatokra, és közlékenységed, közvetlen stílusod alkalmat ad rá, hogy új baráti szálakat, vagy új üzleti kapcsolatokat építhess be az életedbe. Érdemes időt is szánnod rá, hogy tudatosan építsd a kapcsolataidat. Szervezz meg találkozókat, melyek érzelmi, vagy szakmai szempontból fontosak lehetnek számodra, hasznodra válhatnak. Most a munkahelyeden is elfogadnak, és kedvesek hozzád. Mindez még inkább arra bátorít, hogy nyiss a kollégák felé. Jó beszélgetések várnak rád.

Ez a cikk: "Friss Heti Horoszkópok – július 10-től – 16-ig" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Heti Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.