Connect with us

Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy talál hozzád a legjobban

Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy talál hozzád a legjobban

Míg a szkeptikusok az asztrológia értelmetlenségét hangoztatják, addig számos tudományos számítás áll ennek a hátterében.

Míg a szkeptikusok az asztrológia értelmetlenségét hangoztatják, addig számos tudományos számítás áll ennek a hátterében.

Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy talál hozzád a legjobban

Rengeteg tanulmány támasztotta már alá, hogy életünket nagyban befolyásolja az, hogy mikor születtünk. Ez kihathat a személyiségünkre és a világnézetünkre egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb égitestek állása abba is segítségünkre lehetnek, hogy rátaláljunk arra a csillagjegy szülöttjére, akivel a legjobban találnánk a párkapcsolatban:

Vízöntő

Akik a Vízöntő jegyében születtek hatalmas figyelmet és energiát igényelnek, mert hanem könnyen elunják magukat. Rendkívül függetlenek, ezért sem jelent problémát számunkra, ha egyedül kell idejük nagy részét töltsék. Ezen kívül aktívak a humanitárius akciókban, mert szeretnek másokról gondoskodni. Nagyon előrelátó és bölcs emberek, akik kétszer is meggondolják mit tesznek. Ezeknek az embereknek olyas valakire van szükségük, aki képes intellektuálisan is megragadni őket, és fel tudja venni velük a versenyt a mély és nagy beszélgetésekben. Mindezek mellett a Vízöntők elvárják, hogy partnerük teljes mértékig tartsa tiszteletben a függetlenségüket, legyen ötletes, őszinte és kommunikatív partner a mindennapokban.

Akikkel a legjobban talál a szó: Ikrek, Mérleg
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Oroszlán

Halak

A Halak jegyében születettek messze földről híresek a nagyfokú kreativitásukról és a gyengédségükről. Rendkívül jószívűek és nagyon intuitívak, és az egyedül töltött idejüket is maximálisan ki tudják élvezni. Az introvertált természetük ellenére nagyon szeretnek új emberekkel megismerkedni, és kitűnő barátok lehetnek. A túlzott empatikusságuk és érzelmességüknek köszönhetően anélkül adnak másoknak, hogy bármit is elvárnának cserébe. A párkapcsolat terén mély és biztos érzelmi kötelékre vágynak, és bármit megtesznek annak érdekében, hogy a partnerüket boldognak lássák. Rendkívül hűségesek és törődőek, de ezt el is várják a társuktól is.

Akikkel a legjobban talál a szó: Rák, Skorpió
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Szűz

Kos

A Kosok sosem rettennek vissza az élet feladataitól. Ösztönből cselekednek és csak később gondolkoznak. Nagyon határozott, magabiztos és szenvedélyes személyiségek, akik bátran vágnak bele bármilyen szituációba. Sosem hezitálnak hosszabb ideig valami, hanem egyből meghozzák döntéseiket. A Kosoknak szükségük van a spontaneitásra és az izgalmakra, és egy olyan társra, aki nem szintén ilyen hévvel tudja élni az életet.

Akikkel a legjobban talál a szó: Oroszlán, Nyilas
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Mérleg

Bika

A Bikák nagyon gyakorlatiasak és megbízhatóak, addig nem tágítanak, amíg a rájuk bízott feladatot nem teljesítették kellőképpen. Szeretteiket néha túlzottan féltik és hajlamosak az emberek birtoklására is. A Bikák rendkívül szenvedélyesek s érzékiek, ha párkapcsolatról van szó. Olyan partnerre van szüksége, aki teljesen megbízható és szavahihető, és elég türelemmel rendelkezik. A Bikák elég szűkszavúak, de ennek ellenére hatalmas szívük van, akik bármikor képesek kiállni valaki mellett.

Akikkel a legjobban talál a szó: Szűz, Bak
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Skorpió

Elkezdődött az asztrológiai Galaktikus Év

Ikrek

Az Ikrek szülöttei eléggé kiszámíthatatlan és komplikált jellem, ugyanis sosem lehet tudni mire készülnek. Egyik felől néha rendkívül karizmatikusak és központi egyéniségek tudnak lenni, viszont máskor pedig képesek elveszni a saját gondolataikban és antiszociálissá válnak. Hatalmas szívűknek és kedves természetüknek köszönhetően könnyen képesek alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Az Ikreknek szükségük van arra, hogy kifejezhessék önmagukat, ezért olyan társra vágynak, aki képes őket meghallgatni és inspirálóan hat rájuk.

Akikkel a legjobban talál a szó: Mérleg, Vízöntő
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Nyilas

Rák

A Rákok nagyon titokzatosak, egy egész külön világ lakozik bennük, amelyet csak nagyon kevés embernek mutatnak meg. Mély érzelmek vezérlik, nagyon kreatívak és a család egyik legbiztosabb pontját képezik. Hűséges természetük révén nem tudják feldolgozni, ha elárulják őket. Olyan partnerre van szüksége, aki egyenlő félként kezeli, és akiben annyira meg tud bízni, hogy megnyíljon előtte.

Ez a cikk: "Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy talál hozzád a legjobban" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.