Connect with us

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szingli: Minden hétvégén elhatározod, hogy megtalálod az igazit, de nem csoda, hogy mindig csalódsz, ha ekkorák az elvárásaid. Most inkább lazíts és élvezd a randizást!

Párban: Szuper, ha a barátnőiddel megbeszéled a problémáidat, de azért kezeld fenntartásokkal a tanácsaikat, hiszen ők nem látnak bele teljesen a kapcsolatodba.

Bika:

Szingli: Csak úgy izzik a levegő közted és az új munkatársad között. Nagy esély van rá, hogy a hétvégén is összefuttok, és nem véletlenül…

Párban: Egész héten csak telón kommunikáltatok, szóval most van mit bepótolnotok. Nem kell semmi extra program, a lényeg, hogy együtt legyetek kicsit.

Ikrek:

Szingli: Semmi kedved a randikhoz, pasikhoz, romantikához. Nem is baj, úgysem ártana végre egy kicsit magaddal is foglalkoznod!

Párban: A hétvégétek nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Csomó kötelező program keresztbe húzza a terveidet. Legalább azt élvezd, hogy együtt lehettek.

Rák:

Szingli: Kiborít, hogy jelenleg nincs senki a láthatáron, közben észre sem veszed, hogy van egy srác, aki totál odavan érted! Itt az ideje venned a jeleket!

Párban: A pasid bedob néhány új, izgalmas ötletet, amivel feldobhatnátok a hétvégét. Ha nyitott vagy, felejthetetlen élményben lehet részed…

Oroszlán:

Szingli: Imádsz flörtölni, ez most sem lesz másként, de mielőtt belemennél egy kalandba, győződj meg róla, hogy a srác biztosan szabad…

Párban: Kivételesen csináljátok csakis azt, amit a pasid szeretne! Értékelni fogja, hogy ekkora áldozatot hozol érte!

Szűz:

Szingli: Extra érzékeny vagy, és olyan dolgok is rosszul esnek, amiket máskor meg sem hallasz. Nem biztos, hogy ez a legjobb alkalom az ismerkedésre…

Párban: Amilyen nyugisan indult a hét, annyira felpörögnek körülötted az események. Egy kis vita is becsúszhat, de ha nem veszed túl komolyan, hamar elcsitul.

Mérleg:

Szingli: Valami újdonságra vágysz, mégis az exedhez hasonlítasz mindenkit, pedig most egy teljesen más típusú pasira lenne szükséged. Próbálj meg ezen a hétvégén nyitottabb lenni!

Ez a cikk: "Hétvégi szerelmi horoszkóp" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.