Connect with us

Ilyen nőkre buknak a pasik a csillagjegyük alapján

Horoszkóp

Ilyen nőkre buknak a pasik a csillagjegyük alapján

Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Kos

A Kos férfiak imádják a domináns típusú, magabiztos és ambiciózus nőket. Ha a kiszemelted is ilyen csillagjegyű, akkor a randitokon bátran mesélj neki a munkádról, a céljaidról és a vágyaidról.

Légy őszinte vele, értékelni fogja. Légy Te a végzet asszonya, akit csak csodálni és imádni lehet.

Biztos lehetsz benne, hogy szeretni fogja a független természetedet és azt, hogy képes vagy egyedül is boldogulni. Tehetségeddel, képességeiddel és elért sikereiddel hamar el tudod őt varázsolni.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted.

Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad

Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben <strong>van valami gyermeki ártatlanság
Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon.

Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy férfi szülöttei vonzódnak a laza, életkedvvel teli nőkhöz. Ha azt látják rajtad, túlságosan zárkózott, csendes és görcsös vagy, akkor biztosan megijednek tőled és inkább elkerülnek.

Ezért ha egy Oroszlán pasit szúrtál ki magadnak, akkor az első randin mindenképp próbálj ellazulni. Válassz olyan randihelyszínt, ahol nem fogsz feszengeni, hanem felszabadult lehetsz.

Légy magabiztos, mutasd meg okos, vicces és sziporkázó oldaladat. Ha őszinte vagy és önmagadat adod, akkor esélyt adsz arra, hogy a kapcsolat komolyra fordulhasson.

Szűz

A Szűz férfiak hajlamosak olyan nőbe beleszeretni, aki megtestesíti a „szomszéd lány” típust. Nem vonzza őket különösképp a külső, többnyire átlagos partnert keresnek, aki belül okos, őszinte és képes szeretni.

Elvárják párjuktól, hogy toleráns legyen, lehessen vele értelmesen beszélgetni, de ne legyen túl érzelmes. Ha Szűz férfiba szeretsz bele, kerüld az úgynevezett nagy beszélgetéseket, amelyek során az érzelmeiteket feszegetitek.

Bár jól bánik a szavakkal, az érzelmeit nehezen fejezi ki és kifejezetten megijed, ha ezt a témát erőlteted.

Mérleg

A Mérlegek egy tökéletes életben, tökéletes párkapcsolatban és tökéletes nőben hisznek. Reményüket, hogy megtalálják az ideált, soha nem adják fel és ezt tudnod kell, ha épp egy Mérleg férfit szúrtál ki magadnak.

Ha úgy érzi, megtalálta társát, igyekszik mindent megtenni érte és a párkapcsolatukért. A rossz hír az, hogy olyan csak nagyon ritkán van, hogy két ember tökéletesen összepasszoljon és mindenben hasonlítson vagy legalábbis kiegészítse egymást.

Ez a cikk: "Ilyen nőkre buknak a pasik a csillagjegyük alapján" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.