Connect with us

A három legjobb női csillagjegy, akit mindenképp el kell venni feleségül, ha megismered!

Asztrológia

A három legjobb női csillagjegy, akit mindenképp el kell venni feleségül, ha megismered!

A jegy amelyben születtél megmond rólad nagyon sok mindent, még akkor is, ha nem vagy rajongója az horoszkópoknak, el kell ismerned, hogy a jellemrajzok felrajzolhatók mindegyik jegy esetében! Most bemutatjuk a három főnyeremény női jegyet, akit a legjobb feleségül venni a horoszkóp szerint!

Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi jegy hölyképviselőiu ne lehetnének jó feleségek, csak ennél a három jegynél kifejezetten pozitv tendenciák figyelhetőek meg!

 A királynő – RákA Rák nőknek intenzív érzelmeik vannak. Szerelmük feltétlen, és mindent megtesznek a szeretett személynek. Akik feleségül vesznek egy Rák nőt, azok a megfelelő döntést hozták meg. Ez a nő boldoggá tesz. Bár hajlamos a dramatizálásra, még a triviális dolgokban is, de ez nem rontja le azt a sok előnyt, amit a vele való kapcsolat jelenthet.Ezek a nők mindent megtesznek, hogy meleg otthont nyújtsanak a választottjuknak és a családnak. Ráadásul nagyszerűen főznek. A Rák nők szerető anyák, nekik, a gyerekek mindig az elsők. Fontos tulajdonságuk, hogy megbecsülik a férjüket.

A császárné – Kos

Az asztrológusok szerint a Kosok azok a nők, akik előtt a férfiak térdre borulnak. Rendkívül erősek és kitartóak – mindent megtesznek a céljaik elérése érdekében. Ha úgy gondolod, elég erős vagy ahhoz, hogy az életedet ezzel az erős és bátor nővel töltsd el, vedd el feleségül, de tartsd mindig szem előtt, hogy állandóan izzik. Elvárja a segítségét és támogatást mindenben, amit ő tesz.

Ehhez hamarosan meg is szerzi párjának is a magas társadalmi státuszt, és mindenki tisztelettel kezeli mindkettőjüket. A Kos nők képesek arra, hogy erősek, felelősek és figyelemre méltóak legyenek. Két lábbal a földön állnak, és reális elvárásaik vannak a körülöttük élőkkel szemben. Másrészt ezek a nők nagyon nehezen vonzódnak, így ha mégis sikerül, tudni kell, hogy a Kos nőnek ez nagyon fontos, és mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet kihozza a kapcsolatból. A Kos szigorú, mégis pártatlan anya, aki általában vezetőket és sikeres embereket nevel fel.  Amit a partnerétől elvár, erős karakter és eltökéltség, valami olyasmi, mint ő maga.

Ez a cikk: "A három legjobb női csillagjegy, akit mindenképp el kell venni feleségül, ha megismered!" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.