Connect with us

Hogyan hódítsd és tartsd meg az egyes csillagjegyek férfijait?

Horoszkóp

Hogyan hódítsd és tartsd meg az egyes csillagjegyek férfijait?

Minden férfit más és más módszerekkel lehet megtartani. Van, aki a kedveskedést, míg más a komoly játszmákat kedveli a kapcsolat elején. Nem mindegy azonban az sem, hogy fognak viselkedni, mikor kapcsolatba kerülünk velük!

Kos: lételeme a vetélkedés. Soha ne add könnyen magad a Kosnak, de szállj vele vitába, hecceld, aztán szaladj el előle. A Kost a leginkább a Mérlegek vonzzák, mert szépek, elérhetetlenek, harmonikusak, épp az ellenkezőjük, mint ő maguk. Ha szeretnél megtartani egy kos férfit, viselkedj úgy, mint egy Mérleg! De döntsd el, vajon megéri egy életen át vetélkedni?

Bika: a Bika férfi a biztonságot, a szépséget, az érzékiséget keresi a nőben. Vele légy kedves, sőt kezdeményező, de türelmes. Ha lerohanod, megijed. Sajnos a Bika férfiak egy része igazi gyűjtögető, nem a hűség mintaképe, de ha találsz egy hű Bikát, megütötted a főnyereményt.

Ikrek: az ikrek nem fog téged letámadni, sőt, húzd meg-ereszd meg játékot játszik, de ha ezt kivárod, soha többé nem enged majd. Ne légy vele erőszakos, de ne ijedj meg, ha eltűnik vagy szakít veled, vissza fog jönni. Az Ikrek nem vadászik, hanem játszik, és ha talál egy jó játszótársat, ahhoz ragaszkodik. De ne legyél unalmas, mert lehet, hogy melletted marad, de lezár szekszuálisan.

Rák: a Rák férfi nem kezdeményez, neked kell kezedbe venni a dolgokat. Teremts neki érzelmi biztonságot, meghálálja. Nem fog elhagyni, sőt hűséges is tud lenni.

Oroszlán: dicsérni, dicsérni, dicsérni. De nem kell utána járkálni, az Oroszlán tudja mit akar, általában valakit, akivel büszkélkedhet. Sajnos a legjobb formádat kell adni, ha Oroszlánra vágysz. Aztán lépj hátra, nem veheted előle el a fényt. Hűségre ne nagyon számíts, ez a nagymacska szeret kóborolni.

Szűz: adj neki időt, de ne kezdeményezz, legyél nyitott, de soha ne piszkáld. A Szűz nagyon tud szeretni, ezért válogatja meg, kihez kezd el ragaszkodni. Türelem!

Ez a cikk: "Hogyan hódítsd és tartsd meg az egyes csillagjegyek férfijait?" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.