Connect with us

Megújult napi horoszkópok minden csillagjegy szülöttének 09.07

Horoszkóp

Megújult napi horoszkópok minden csillagjegy szülöttének 09.07

Kos

Új utakra lépsz, és bízol benne, hogy ezek jobb helyekre visznek, mint a korábbiak. Ne feledd, hogy a dolgok alakulását nagyrészt most is neked kell irányítani, így rajtad múlik, mi vár rád.

Bika

Nem tudsz mindent kontroll alatt tartani, el kell fogadnod, hogy bizonyos dolgok nagyobbak nálad. Ne küzdj ez ellen, inkább tartsd tiszteletben a dolgok, mert sok energiát és sérülést megspórolhatsz így magadnak.

Ikrek

Szeretnéd elkötelezni magadat valaki mellett, de ugyanakkor azt is érzed, hogy ha gyökereket versz valahol, az a biztonság meg is béklyóz majd. Döntsd el, mit szeretnél adni miért.

Rák

Tartanod kell a tempót, amit elkezdtél, mert már közel van a cél, de ha most elfáradsz, gyorsan messzebbre úszhat. Szerencsére az utolsó néhány lépésre segítséged is akad majd, aki magával visz.

Oroszlán

Még éppen csak a probléma felszínét karcolgattad meg, és máris látod, hogy a dolgok sokkal összetettebbek, mint ahogyan azt először gondoltad. Készülj fel érzelmileg, mielőtt mélyebbre ásol.

Szűz

Nem könnyű minden kérdéssel kapcsolatban higgadtnak maradnod, főleg, ha olyanok is érintettek, akik közel állnak hozzád. De ha nem az eszeddel döntesz, most csak nagyobb bajt okozol te is.

Mérleg

Szükséged van egy kis magányra, hogy átgondold, mit is szeretnél. Az idő gyorsan telik, és te még mindig nem érzed úgy, hogy közelebb vagy ahhoz, amit szerettél volna. Ne hagyd, hogy a dolgok elfolyjanak az ujjaid között.

Skorpió

Pont annyit kell most tenned, amennyi a te feladatod, nem többet és nem kevesebbet, mert csak így hozhatod létre azt a helyzetet, amit szeretnél. Ne vállalj felelősséget mások helyett, de a magadét se vesd le a nyakadból.

Nyilas

Minden erőddel a munkádra kell most koncentrálnod, még akkor is, ha nem egyszerű most másra terelni a figyelmedet az érzelmi gondoktól. Neked is jól fog esni, ha kicsit el tudsz vonatkoztatni tőlük.

Bak

Szükséged van arra, hogy valaki, ha nem is ért meg egészen, de legalább meghallgasson, mert különben úgy érzed, sosem jön létre az a párbeszéd, amire pedig mindkettőtöknek szüksége lenne.

Vízöntő

Bármilyen reménytelennek tűnik is a helyzet, mindig van megoldás, csak lehet, hogy kerülőutakat kell keresned. Ne rettenj vissza az első akadálytól, és vigyél magaddal másokat is a megoldás felé.

Halak

Ha nem mindig azon aggódsz, hogy mi minden romolhat el, akkor gyorsabban haladsz a teendőiddel is, és nem kell olyan sokat aggódnod. Ne vesztegess energiát a vészforgatókönyvek újrajátszására a fejedben.

Ez a cikk: "Megújult napi horoszkópok minden csillagjegy szülöttének 09.07" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.