Connect with us

Csillagjegye elárulja, hogyan nyűgözheted le partneredet az ágyban!!

Horoszkóp

Csillagjegye elárulja, hogyan nyűgözheted le partneredet az ágyban!!

És ahogyan az élet minden területén, úgy az ágyban is meghatározza viselkedésünket az, hogy milyen a csillagjegyünk.

Csillagjegyünk megmutatja, milyenek a fő jellemvonásaink. Én sem nagyon hittem eddig az ilyesmiben, és továbbra sem az állatövi jegyek alapján választok párt, és nem a horoszkópomnak megfelelően élem az életem. De tény, hogy sokszor magamra és rengeteg ismerősömre igazak azok a jellemvonások, amelyek az egyes csillagjegyeket jellemzik.

Kos (III. 21. – IV. 19.)

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a hancúrozás megszállottja. Nem szereti, ha sokáig váratják, hiszen nála egy kapcsolat legtöbbször az ágyban dől el. És, hogy mitől lesz számára örömteli a közös hancúr? Ha minél többet, minél hosszabban és minél több pózt próbálhat ki partnerével. Vonzódik a titkos kapcsolatokhoz: a Kos hisz benne, hogy főnöke elhagyja feleségét, de a férfiak is szívesen tartanak még egy nőt.
Tökéletes partner: Ikrek.

Bika (IV. 20 – V. 20.)

A legérzékibb Föld jegy: szereti a hosszú és minden különlegességben gazdag lepedőgyűréseket. Partnerét könnyen csábítja el, hiszen fontos számára, hogy a másik fél is mennyei élményeket éljen át. A Bika jegyében született férfi nem sajnálja az időt, hogy rózsaszirmokkal hintse be az ágyat, és pezsgővel várja a szerencsés hölgyet a hálószobában. Élvezi a lassú, gyengéd és tartalmas összebújásokat.
Tökéletes partner: Skorpió.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Míg erős verbális érzéke miatt a flörtölésben verhetetlen, addig az ágyban már félénkebb. Férfiként szereti, ha a nő kezelésbe veszi. Félénksége ellenére azonban nagy étvágyú, és szereti megkapni, amiről azt hiszi, jár neki. Ha már felengedett, sokkal bátrabb, különleges játékokkal, változatos helyszíneken csábítja el partnerét. A spontán hancúrozásokat kedveli, nem az előre komponált estéket.
Tökéletes partner: Kos.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Az ágyába a lelkén keresztül vezet az út: így olvad fel keménynek tűnő páncélja. Nagyon érzelmes alkat, ezért a hancúrban is inkább a lágyságot és a szerelmet keresi. Szerelmi étvágya csapongó, ám általában a hosszan tartó, szenvedélyes hancúrozást részesíti előnyben. Mivel kívánságlistája hosszú, nehéz neki megfelelni, ha azonban szeretettel és kedvességgel fordulsz hozzá, akkor bizonyára téged is a tenyerén hordoz majd.
Tökéletes partner: Bak.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Mindig forr körülötte a levegő, és ez a hálószobában fokozottan igaz. Nem gátlásos típus, de gyengédségre van szüksége a teljes megnyíláshoz: szereti a simogatást és az apró csókokat. Igazi egyénisége akkor mutatkozik meg, ha meggyőződött róla, hogy partnere teljes odaadással és figyelemmel halmozza el. Legtöbbször ő szeret irányítani és kezdeményezni, de egy kalandozó és kreatív személy könnyen ágyba csábíthatja.
Tökéletes partner: Vízöntő.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Az lepedőgyűrés számára a szerelem kifejeződése, ezért Földjegy ellenére nagyon érzéki. Ahhoz, hogy ezt be tudja bizonyítani, türelmes és gyengéd társra van szüksége, aki feloldja kezdeti gátlásait. Bár hangulata hullámzó, és sokszor félénken viselkedik, alapvetően szeret minél többször összebújni párjával. Az elő- és utójáték nem az ő terepe, szeret a lényegre koncentrálni, és legtöbbször az ő kezében van az irányítás.
Tökéletes partner: Halak.

Ez a cikk: "Csillagjegye elárulja, hogyan nyűgözheted le partneredet az ágyban!!" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.