Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-10 “A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében…”

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-10 “A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében…”

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-10

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Parázslik a levegõ ön körül, kedves Bak! Mostanában valahogy sikerül egyenesbe kerülnie szerelmi életében, végre tudja, mit akar és most talán meg is találta hozzá a megfelelõ partnert. Vigyázzon, uralkodó személyiségével ne ijessze kiszemeltjét és ne rontsa el ezt az igazán gyümölcsözõnek ígérkezõ kapcsolatot.

Bika

A mai napon különösen vágyhat egy kis gyengédségre, szeretetre, mintsem lepedõakrobatikára, ami viszont nem biztos, hogy párja is ebben a cipõben jár. Ami kissé még feloldhatatlanabbá teheti a helyzetet, az, az, hogy még csak nem is haragudhat rá azért, mert annyira oda van önért, hogy néha alig bír magával. Próbálja meg, ha más nem az elsõ kört követõen, mikor kedvese hevessége már alábbhagy, finoman rávezetni, mire is vágyik valójában!

Halak

A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy részesíteni tudja. Ne akarja erõszakkal kinyitni egy virág szirmait, legyen kicsit türelemmel és kinyílik magától is, s akkor majd együtt élvezhetik az élet adta örömöket, érintéseket.

Ikrek

A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé sebezhetõbbé válhat érzelmileg a szokásosnál, ezért tartózkodóvá válhat párja, kiszemeltje irányába, ami nincs túl jó hatással kapcsolatuk fejlõdésére. Talán lehet, hogy jobb lenne, ha a kockázat ellenére, mégiscsak szabadjára engedné aktuális érzelmeit, hisz, ha termékeny talajra hullnak kedvesében, akkor sokat erõsíthetnek kettejük bizalmi viszonyán, ha viszont nem, talán érdemes elgondolkodni azon, hol romolhatott meg kettejük kommunikációja, rendülhetett meg az egymásba vetett hit. Ha ijesztõ is a teszt, elvégzése idõszerû lehet és nagy pozitív, vagy esetleg negatív változásokat hozhat.

Kos

Még a legegészségesebb szerelmi kapcsolatban is adódhatnak dilemmák, melyeket nehezebb kezelni, ez teljesen természetes dolog. Elsõ lépésként ügyeljenek a kommunikációs csatornák megõrzésére, azaz semmi duzzogás, vagy félrevonulás, másodszorra pedig legyenek megértõek és rugalmasak, akkor hamar túl lesznek a problémán!

Mérleg

A mai napon hatalmába kerítheti az érzés: szerelemben, háborúban mindent szabad! Most már csak az a lényeg, hogy össze ne keveredjen a kettõ. Ha féltékenység törne tehát hirtelen önre, semmiképp se kérje számon rögtön szerelme tárgyán a történteket, mert lehet, hogy csalókák meglátásai, elõbb járja kicsit körül a témán, hogy megbizonyosodjon róla, van mit félreérteni. Ha nincs, ne is feszegesse tovább a dolgot, hanem nyugtázza és örüljön, hogy jó lett a dolog vége, ha viszont van, akkor se direkt megoldásokban gondolkodjon, mert azzal csak az ellenlábasa malmára hajthatja a vizet. Mindig az ész és a türelem gyõz a háborúban is, és ami ugyebár ott igaz…

Nyilas

Ma egy kicsit úgy érezheti kedvese, hogy nincs jelen a kapcsolatukban. Máshol járnak gondolatai és ez bizony kihat szerelmi életére is. Valószínûleg csak egyszerûen túlterhelt a munkájában s egy kis pihenésre van szüksége. A legjobb, amit tehet, hogy elmondja partnerének figyelmetlenségének okait, s a legjobb esetben nyíltsága egy kis extra törõdéssel lesz meghálálva.

Oroszlán

A mai nap az egyensúly megtalálásáról szólhat, ami mostanában meglehetõs kilengéseket mutathatott a szerelem terén. Ha párkapcsolatban él, a mai a nagy újra egymásra találás napja lehet, ha viszont éppen szingli, akkor meglehet, hogy ma érik meg önben a gondolat, hogy itt az ideje megtenni egy nagy lépést, amivel közelebb kerülhet a boldogsághoz. Ne habozzon, tegye meg és éljen a lehetõségekkel!

Rák

Egy kapcsolat, akár egy élõ organizmus, folyamatosan épül, felfelé éppúgy, mint lefelé, így, ha az ember az egyik részére koncentrál, a másik elhanyagolódhat. A mai nap kihívása az lesz, hogy meglelje, mely részek szorultak háttérben mostanában a kapcsolatukban, azaz, hogy mire érdemes koncentrálni ahhoz, hogy újra minden tökéletes legyen. Ha ma szemfüles, elõbb jöhet az élvezetes rész, mint gondolná!

Skorpió

A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében, melyet egy váratlan, de annál pozitívabb fordulatnak köszönhet. Élvezze a meghitt, romantikus és gyengédséggel teli pillanatokat és ne is gondoljon most másra. A szerelem legfõbb jelzõje, hogy, ha éppen azzal tölti az idejét az ember, akit szeret, akkor mintha csak a külvilágot kikapcsolták volna, nem is vágyik semmi másra. A mai nap ennek jegyében telhet, kedves Skorpió! Élvezze ki minden pillanatát!

Szűz

A mai napon egészen szokatlan vonzalmat érezhet egy illetõ iránt, aki, bár eddig sem volt közömbös az ön számára, ma mégis jobban vonzhatja még a szokásosnál is, hogy szinte alig bírhat uralkodni magán. Ha zöld utat kap, akkor is csak úgy engedjen utat túlcsordult szenvedélyének, ha biztos benne, hogy akit leteper, abban is hasonló tûz lobog, különben, az élvezet ellenére, végül csak egy rossz élménnyel gazdagodnak mindketten.

Vízöntő

Ma a híres pozitív hozzáállását kell elõvennie, mert partnere borzasztóan elfoglalt és gondterhelt lehet. Ilyenkor jól esik az embernek, ha kedvese ahelyett, hogy zokon venné a hidegséget, inkább megértõen fordul hozzá, még akkor is, ha társa egy esetleges figyelmetlenséggel meg is bántotta. A helyzetet megoldhatja egy meghitt beszélgetés, ami csodákra lehet képes, s feloldhatja mindkettejük frusztrációját.

Ez a cikk: "Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-09-10 “A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében…”" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.