Connect with us

Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? – Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

Egyéb

Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? – Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

Elköszönt a nyár, búcsút kell vennünk a forró napsütéstől, a finom koktéloktól és a strand is várat magára egy ideig. Ugyanakkor érkeznek a forró csokik, az ízletes borok, és a flörtről sem kell lemondanod. Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a szerelemben az elkövetkező hónapokban? A csillagok most elárulják, hogy flört, netán szerelem vár rád az ősszel!

Kos

Tüzes, forró szenvedély buzog benned. Tele vagy tettvággyal. Nem igazán rajongsz a komorabb, hűvösebb őszi hónapokért. A te valódi lételemed a napsütés, a forróság, a cselekvés. Mégis, próbáld megtalálni a passzív nyugalomban a harmóniát. Engedd magadhoz közel az őszi szépséget is. Valahol, messze, a novemberi hónap egyik átlagos napján, valaki el fogja rabolni a szívedet. Nem is akarsz szerelmes lenni, ez csupán csak megtörténik veled és nem többé nem ereszt.

Bika

Nyugodt vagy, kiegyensúlyozott és harmonikus. Te sosem sietsz sehova, mindig megvárod, míg hozzád érkeznek meg a dolgok. Noha a te valódi időszakod a bimbózó virágok és rügyező fák ideje, mégis, ez az ősz is tartogat számodra meglepetéseket. Noha nem látszik rajtad, belül te is romantikus típus vagy, amely olykor felülírja a józanságodat. Egy, szeptemberi vagy októberi külföldi utazás alkalmával eléd toppan egy rég nem látott ismerős. Akár több is lehet belőle.

Ikrek

Számodra nem létezik olyan kihívás, amelyet ne szeretnél sikeresen teljesíteni. Mindened a szellem, a tudás, a folyamatos információéhség. Ősszel sem vagy egy otthonülő, elvonuló típus, aki csöndesen olvas egy sarokban. Buliról bulira jársz, fáradhatatlanul. Esernyővel és papírszatyorral a kezedben, egy esős őszi délelőttön hozzád is bekopogtat az ősz egy kellemes flörttel. Talán egy könyvtárban folytatjátok, és talán azután pedig egy kávézóban, kellemesen beszélgetve.

Rák

Érzéki vagy, de rendkívül érzékeny. Kissé befelé forduló, magányos típus. De az a fajta magányos típus, aki mindennél jobban vágyik a szeretetre, a csalás és az otthon melegére. Nyáron talán kusza volt néhány dolog, noha sikeres voltál. Ám a halkan betoppanó ősz észrevétlenül elhozza számodra is a megnyugvást. Házasság sem kizárt az októberi és novemberi hónapokban. Szívesen fészkeled majd be a szerelmeddel magad otthon egy takaró, film és forró kakaó társaságában.

Oroszlán

Aktív vagy, cselekvő és tele a Nap energiával. Nem igazán rajongsz az esős és mások számára szürkének titulált őszi hónapokért. Kissé unalmasnak és lassúnak véled ezt az időszakot, pedig a szeptember és október csöndje után, egy új és felkavaró, szenvedélyes időszak jön el a novemberi hónapban. Még nem tudni, hogy egy új kolléga, netán egy utazás, vagy régi ismerős személyében, de mindenképpen egy izgalmas kalandra számíthatsz. Csak rajtad áll, hogy azután mi lesz belőle.

Szűz

A Szűz nyárvégi szülötteinek szerelmi élete igencsak bonyolulttá válik az ősz első felében. Régi kapcsolataid élednek újjá, és régi szerelmek kapnak lángra újra. Hányódsz majd, régi és új helyzetek között, de végül sikerül meghoznod a legjobb döntést. A szeptemberben született Szüzek szerelmi élete ezzel szemben nyugodt és kiegyensúlyozott, mondhatni révbe érsz, akár még házasságot is hozhat a késő ősz. Nem kell félned semmitől, a karácsonyt biztosan párban töltöd.

Mérleg

Szeretsz a szerelembe szerelmesnek lenni. Maga vagy a női Don Juan, netán Casanova, szintén női kiadásban. Hódításaidnak se szeri, se száma, és nem lesz ez másképp ősszel sem. Fürtökben csüngenek rajtad a szerelmes férfiak, akik egyetlen pillantásodért mindent megadnának. Komoly kapcsolat nem valószínű, hogy kialakul bármelyik flörtödből ugyan, de mégsem leszel emiatt boldogtalan. Udvartartásod egész ősszel végig marad, te pedig sütkérezhetsz a csodálat fényében.

Skorpió

Ez a cikk: "Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? – Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Egyéb

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.