Connect with us

Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy!

Asztrológia

Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy!

Minden csillagjegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai – igaz ez a hűségre és a csalfaságra is. Mégis erről a négyről állítják, hogy a legmegingathatatlanabbak, ha a hűségről van szó.

Hűségesnek tartod magad? És a párod? Tudod, mire számíthatsz?

Íme a leghűségesebb csillagjegyek:

1. Bika IV. 21.–V. 20.

féltékeny

Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „leszerelni”.

Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is tökéletes társa lehet. Viszont az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát biztonságban.

2. Szűz VII. 24.–IX. 23.

megbízható

Nem kapható a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is féltékeny típus. Ám elég egy rossz ízű pletyka, máris felébred lelkében a gyanú. Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe (vagy egy másik kapcsolatba) kergeti párját.

Ki illik hozzá? Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi türelmük, hogy elviseljék kényszeres féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új társat keres magának

3. Bak XII. 22.–I. 19.

Ez a cikk: "Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy!" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.