Connect with us

Így válassz párt magadnak: 12 tökéletes pár az asztrológiában

Asztrológia

Így válassz párt magadnak: 12 tökéletes pár az asztrológiában

Mindannyian, még, ha nem is ismerjük be, a szerelmet hajszoljuk, s ezzel együtt a tökéletes partnerről ábrándozunk. Legyen az a szőke herceg, fehér lovon vagy meseszép “királykisasszony” mindannyiunknak van elképzelése az igaziról.

De mi garantálja, hogy a választottunk illeni fog hozzánk? Semmi.

Azonban segítségünkre lehet az asztrológia, melynek segítségével egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy a legideálisabb partner mellett kössünk ki a szerelem tengerén.

Kos & Vízöntő

Kos és Vízöntő soha nem unatkozik egymás társaságában, így kapcsolatuk mindkettőjük számára izgalmakkal teli. Mindkét csillagjegy képviselői kalandvágyó típusok, akik mindenben benne vannak – a hálószoba falain belül és azon túl! Szeretnek új dolgokat kipróbálni és szórakozni.

A szerelmespárok gyakorta megunják egymást egy kis idő után, de szerencsére a Kos és a Vízöntő örökké élvezik egymás társaságát. A kulcs mindehhez talán az, hogy mindketten elismerik az egyedül, illetve a barátokkal töltött idő fontosságát.

Bika & Rák

Egy Bika és egy Rák tökéletesen megértik egymást. Előbbi csillagjegyek főként azért alkotnak jó párost, mert képesek a végletekig kötődni egymáshoz érzelmileg, amit gyakran fizikai tettekben is a publikum tudomására hoznak. Jól ismerik és értik egymást, ez pedig segít megőrizni a tüzet.

Párkapcsolatukban jelen van a nagyrabecsülés is: értékelik egymást és mindazt, amit egymástól kapnak. Tudják, hogyan bókoljanak úgy párjuknak, hogy a másik el is higgye a kedves szavakat, erre pedig csak kevesen képesek.

Ikrek & Vízöntő

Megmagyarázhatatlan mentális és érzelmi kapcsolat jöhet létre az Ikrek és a Vízöntő között. A kezdetektől fogva teljes mértékben megértik egymást – talán csak hetek teltek el, mióta először találkoztak, de olyan, mintha évek óta ismernék egymást. Mindketten csodálják a kreativitást, és értékelik az újszerű ötleteket, így gyakran egymást inspirálják.

Amellett, hogy egy húron pendülnek, mindketten élvezik a függetlenséget is. Ez viszont nem jelent problémát az ő kapcsolatukban, mivel mindketten tisztában vannak az egyedüllét jótékony hatásaival.

Rák & Halak

A két higgadt vízjegy remek párost alkot. Jól ismerik és elfogadják partnerüket teljes valójában, sőt büszkék is másik felükre. Mindkét csillagjegy öntudatos, és éppen ez az, ami összetartja őket.

Emberi tulajdonságaik jól összeegyeztethetők: míg a Halak él-hal az emberi kapcsolataiért, addig a Rák elkötelezetten ápolja azokat. A végeredmény pedig egy olyan mély kötődés, amit nehezen szakítanak szét.

Oroszlán & Nyilas

A szenvedély tapintható az Oroszlán és a Nyilas között, mivel mindkét jegy imádja az életet és azokat az embereket, akik ugyanígy éreznek. Mindketten szenvedélyesek saját céljaikat tekintve, ugyanakkor lelkesen bátorítják partnerüket álmaik elérésében. Tűzjegyek lévén, remekül megértik egymást.

Ők az a szerelmespár, akik annyira jók együtt, hogy mindenki velük akar lógni. Az a fajta élni akarás és vad szerelem, ami az ő kapcsolatukat jellemzi lenyűgöző.

Szűz & Bika

A földjegyek is jól passzolnak. Rugalmasak és gyakorlatiasak a mindennapi életben, kapcsolatuk pedig – ezeknek is köszönhetően – kiegyensúlyozott, higgadt és rendezett. Mindkét csillagjegy képviselői őszinték és megbízhatóak, így rendszerint jó emberek, akikhez megéri közel kerülni.

Ez a cikk: "Így válassz párt magadnak: 12 tökéletes pár az asztrológiában" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.