Connect with us

Friss Jövő Heti Horoszkópok – Szeptember 17-től

Heti Horoszkóp

Friss Jövő Heti Horoszkópok – Szeptember 17-től

Barátkozó hangulatban leszel, még az új feladatokat is szívesen fogadod. Mivel rugalmas vagy, az új tapasztalatokat nagy sikerrel sajátítod el. A magánéletedben vidáman viselkedsz, még szorosabbra fűzheted a baráti szálakat.

2017 szeptember 18-től – 24-ig

 

Kos

A világos beszéd fontos lehet most a munkahelyeden. Ha sikerül megtalálnod a hangot a főnököddel, akkor akár új feltételeket alakíthatsz ki, amelyek előnyösek lehetnek számodra. Előfordulhat, hogy sok telefont, megbeszélést kell elintézned, de tulajdonképpen örülsz, hogy jobban elrepül a munkaidő. A magánéletedben játékossá válhatsz, aminek talán a gyermekeid örülnek leginkább. Kedvesed is úgy érezheti, hogy vidámságot lopsz a napjaiba. Lepd meg Őt egy nagylelkű figyelmességgel.

 

 

Bika

Közlékenyebb hangulatban vagy, mint máskor, s ez rokonszenvessé tehet a munkahelyeden. Megadja neked a lehetőséget arra, hogy baráti szálak is kialakuljanak. Itt az alkalom arra, hogy felvállald a saját véleményedet, akár a feletteseid előtt is, minden előterjesztésedre kedvező a fogadtatás. A magánéletedben meghittségre vágysz, együtt töltött estékre, amikor áramlanak közöttetek az érzelmek. Kedvesed kimutatja a szeretetét, Te is viszonzod a figyelmességet.

 

Ikrek

Foglalkoztat anyagi helyzeted, könnyen adódhatnak jó ötleteid a pénzforrások tekintetében. Lehet, hogy plusz feladatokat vállalsz a munkahelyeden, amelyek több pénzzel járnak együtt. A magánéletedben nyugalomra vágysz, otthonod jelentheti a kikapcsolódást és a pihenést. Mivel nagyobb az alvásigényed a megszokottnál, érdemes lehet korábban lefeküdnöd. Most inkább ne szervezz baráti találkozókat, s a bulikat is kihagyhatod. A legfontosabb, hogy mélyen és nyugodtan aludhass! Szerezz be egy jó minőségű matracot.

 

Rák

Érdeklődővé válhatsz, rugalmasabb leszel, mint máskor. Itt az ideje, hogy megbeszéld a vitás pontokat munkatársaiddal, így sokkal hatékonyabban tudsz csapatban dolgozni! Felszabadító érzés lesz számodra, ha végre beszélhetsz a gondolataidról. A magánéletedben a nyitottság új korszakot jelenthet számodra. Talán új barátok jelennek meg az életedben, de ha éppen egyedül vagy, akkor egy új szerelem lehetőségét is megkaphatod. Járj el többet otthonról, ha romantikát keresel! Öltözz kicsit kacérabban.

 

Oroszlán

Zárkózottabb vagy a megszokottnál, s ez szokatlan munkatársaid számára. Több munkamegbeszélés is esedékes lehet a munkahelyeden, de semmi kedved ahhoz, hogy lebonyolítsd ezeket. Ha megkérdezik a véleményedet, akkor semmi okos nem jut eszedbe, s ettől Te magad is zavarba jössz. Fogadd el, hogy most lassabb vagy. Ha ki tudsz bújni a kommunikációt igénylő feladatok alól, akkor meg is teszed, most inkább elvonulnál. A magánéletedben sem nagyon hajlasz arra, hogy mély beszélgetéseket folytass.

Ez a cikk: "Friss Jövő Heti Horoszkópok – Szeptember 17-től" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Heti Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.