Connect with us

Szerelmi Horoszkóp: Szeptember végére – Vénusz, Jupiter, Plútó és Te!

Egyéb

Szerelmi Horoszkóp: Szeptember végére – Vénusz, Jupiter, Plútó és Te!

Szerelmi horoszkóp szeptember végére: ezen a héten hogy alakul a magánéleted? A csillagok most kedveznek a komolyra forduló kapcsolatoknak, különösen a Kos-Bika, valamint a Rák-Nyilas párok között. …de a lazább, flörtölős, vagy akár a baráti kapcsolatoknak is kedvez a hét. Használd ki a lehetőséget, de vigyázz: ebben a hónapban visszafelé halad a Merkúr, ami kommunikációs problémákat okozhat és ezzel zavart kelthet.

Kos

Szép pillanatok, órák és napok: Bika, Oroszlán, Skorpió, Nyilas
Egész jó: Kos, Ikrek, Szűz, Halak
Problémás: Mérleg, rák, Vízöntő, Bak

Ezen a héten komolyra fordul közted és a Bika között. Szeret téged, és számára minden lehetséges: házasság, közös otthon, családi boldogság. Az Oroszlán most belső békét ad neked, és a bizalmat, ami a közös alaphoz nélkülözhetetlen. Vénusz és Plútó kapcsolata a Skorpiót most nagyon erotikussá teszi számodra, nagy vonzóerőt gyakorol rád. Mindent együtt kínál a Nyilas, mindent megkaphatsz tőle! Még egy Kos: kétszer annyit tudtok tenni, kétszer annyi a szórakozás is. Az Ikrek oldalán különösen a hétvége lesz kellemes.

 

Bika

Szép pillanatok, órák és napok: Kos, Oroszlán, Szűz, Bak
Egész jó: Bika, Rák, Mérleg, Vízöntő, Halak
Problémás: Ikrek, Skorpió, Nyilas

A Kos türelmetlen udvarlása hízeleg neked. Hagyd kicsit még ficánkolni, a hét végén megvallja szerelmét. Az Oroszlán, a flörtölés világbajnoka szintén nem könnyíti meg a dolgodat. Muszáj lesz találkoznod vele. Vénusz és Jupiter együttállása tökéletessé teszi a szerelmi boldogságot a Szűzzel vagy a Bakkal ezen a héten. Tulajdonképpen nem érdekel egy másik Bika, de most mégis ez a helyzet. Figyelmes és előzékeny veled szemben. A Rák élményekre vágyik veled.

Ez a cikk: "Szerelmi Horoszkóp: Szeptember végére – Vénusz, Jupiter, Plútó és Te!" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Egyéb

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.