Connect with us

Napi Horoszkópok 09.21 A Skorpiók izgalmas felfedezést tesznek, a Rákok elháríthatatlan akadályokba ütközhetnek…

Napi Horoszkóp

Napi Horoszkópok 09.21 A Skorpiók izgalmas felfedezést tesznek, a Rákok elháríthatatlan akadályokba ütközhetnek…

Napi Horoszkópok – 2017-09-21

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

A mai napon olyan döntéseket lehet szükséges meghoznia, kedves Vízöntõ, amelyek mindenképpen megkövetelik a logikát és a gyakorlatiasságot. Ne engedje tehát, hogy az érzelmei akár egy percre is befolyásolják döntéseit, mert annak most könnyen katasztrófa lehet a vége. Ha úgy érzi tehát, hogy érzései közbeszólnak, inkább lépjen vissza kettõt, vagy akár napolja is el a döntést egy hûvösebb fejû pillanatára, mintsem érzelmi alapok mellett döntsön. Most semmiképp se!

Szűz

Ma könnyen belekerülhet egy körbe, amibõl csak nehezen tud majd kikecmeregni, annyira elragadja a hév és a tettvágy! Gondoljon azonban arra is, hogy nem feltétlenül elõnyös az embernek egyes napokon túlterhelni, míg másokon meg túlságosan is kímélnie magát. Törekedjen tudatosan kicsit jobban a harmóniára, akkor kevésbé lesznek rendszertelen, s így kimerítõek a hétköznapok. Hosszútávon az állandóság a szervezetnek is jobb, mint az állandósult ide-oda ugrálás!

Skorpió

A mai nap igazán izgalmas felfedezések kerülhetnek kilátásba, melyek alkalmával egészen új, érdekes területekkel és aspektusokkal ismerkedhet meg a Skorpió. Ez remek lehetõség az önképzésre és az önmegvalósításra egyaránt, az új információ ugyanis új érzelmi és mentális töltetet is mindig hordoz magába, ami igencsak elõsegíti a személyiségfejlõdést. Tájékozódjon és tapasztaljon ma minél többet, mert a ma elsajátítottak lehetnek a kulcsok sok tekintetben a jövõre nézve!

Oroszlán

Találkozhat a mai nap folyamán egy olyan pénzügyi tervezettel, ami egyszerûen nevetséges és kivitelezhetetlen, azonban, mégis, a forrás tiszteletben tartása mellett, inkább mégse törjön ki hahotázásban, vagy reagálja le hevesen a dolgot, inkább bölcsen hallgassa végig az õrült ötletet, majd finoman terelje el a többieket annak megvalósításától, mondván, túl kockázatos, vagy esetleg, hogy a jelenlegi anyagi helyzetükben problémás lenne összetettsége miatt a megvalósítás. Akárhogy is, mindenképpen kedvesen hárítson, ne erõbõl!

Nyilas

Ma a társadalmi életé lehet a fõszerep, melynek során egy olyas valakivel ismerkedhet meg, akiben nagyon sok pozitív tulajdonságot vélhet felfedezni, s nem kevés, önnel közös vonásra is lelhet. Mindezek ellenére azért mégis igyekezzen kicsit óvatosan, kevésbé feltûnõen közeledni a váratlan, izgalmas idegenhez, nehogy aztán kiderüljön, hogy valójában nem is egy rokonlélek szövetségesre, hanem inkább egy rokonszenves, ám mégis igen kemény ellenlábasra talált.

Mérleg

A mai napon nehéz lehet koncentrálnia, ezért átmenetileg tanulási, vagy értelmezési nehézségei adódhatnak, kedves Mérleg. Ne legyen azonban rest kérdezni, ha probléma merülne fel, hiszen mindenkinél elõfordul az ilyesmi, ám nem mindegy, ki, hogyan reagál az átmeneti blokkra, azaz, hogy tétlenül tudatlanságba süllyed, vagy inkább mer újra kérdezni és tájékozódni, s nem hagyja, hogy pillanatnyi koncentrációhiánya hosszabb távú fennakadást okozzon.

Kos

Valószínûleg az utóbbi idõben önt ért stressz lehet az oka annak, ha ma kissé elnyûttnek, levertnek érzi magát, ugyanis, eme modernkori gyilkosnak sajnos e tünetek a hosszútávú velejárói, melyek ellen védekezni csakis sok-sok kikapcsolódással, pihenéssel lehet, ami viszont meglehetõsen nehezen fér bele egy olyan aktív jegy mindennapjaiba, mint amilyen a Kos. Mégis igyekezzen ma is szakítani legalább néhány órácskát az aktív, vagy passzív pihenésnek, amikor is nem hagyja gondolatait a mindennapi problémák körül járni.

Ikrek

Ma könnyen felborultnak érezheti az érzelmi egyensúlyt, harmóniát otthonában, szerettei körében, mert valamelyikük egy kisebb válságon mehet keresztül e téren. Mindehhez még az is párosulhat, hogy, minden igyekezete ellenére, könnyen elutasítással találhatja magát szembe, valahányszor segíteni szeretne, ez most azonban természetes. Legyen türelmes, hagyja kicsit elvonulni szerettét és adjon neki idõt, hogy átgondolhassa maga a dolgait. Ha szüksége lesz önre, hamar jelét adja majd, meglátja!

Halak

Ma egy titokzatos és igencsak építõ, kreatív és egyszersmind újító szellemû gondolatokkal rendelkezõ illetõ kerülhet a képbe, akire érdemes odafigyelnie. Mivel ön sem szûkölködik a felsorolt talentumok tekintetében, talán egy új, kiemelt szövetséges lehet a szimpatikus idegen. Akárhogy is, egyenlõre ne kötelezze el magát, s inkább a háttérbõl, feltûnésmentesen tapogatózzon az illetõ szándékai felõl, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy nem nézte be a dolgot, s, hogy biztosan egyeznek-e a szándékaik. Ha igen, útjaik úgyis hamarosan találkoznak majd, nem szükséges siettetni a dolgot…

Bika

Akárki akármit is mond, bizony, néha szüksége van az embernek az önkényeztetésre, vagy éppen a luxusra, kedves Bika. Ha tehát mostanában költött ezek közül bármelyikre is, nincs miért lelkiismeret-furdalásának lennie, hiszen, ha az ember néha nem költ valami extrára is, akkor mi értelme hajtani, spórolni annyit, éveken át? Az anyagiak egy dolog, s egy másik az emberi test és lélek szükséglete? Végül is a pénz nem cél, csak egy eszköz, hogy elérjük a vágyainkat, kár, hogy sokan, ennek ellenére, célnak tekintik!

Bak

Ma belevetheti magát egy érdekes összefüggésekhez vezetõ kutatásba, ami igencsak felcsigázhatja érdeklõdését. Bizonyosodjon meg róla, hogy amit talált, az nem meghamisított információ, s a valóságnak száz százalékig megfelel, ellenkezõ esetben könnyen téves következtetésre juthat. Ha azonban sikerül felderíteni a kellõen meggyõzõ háttér információkat is, a kapott infó segítségével hatalmas elõnyhöz juttathatja önt környezetével szembe!

Rák

A mai napon talán az lenne a legjobb, ha nem próbálna meg erőltetni semmit, ami nem megy, hisz, néha akadnak az életben olyan ‘elháríthatatlan’ akadályok, melyeket csak úgy küzdhet le az ember, ha megkerüli őket valahogy, ahhoz pedig idő és átszervezés szükségeltetik, ráadásul még az eredmény sem garantált. Ha sikerül ezt belátnia, könnyebben szabadulhat meg a súlyos terhektől, s térítheti vissza életét a normális kerékvágásba.

Ez a cikk: "Napi Horoszkópok 09.21 A Skorpiók izgalmas felfedezést tesznek, a Rákok elháríthatatlan akadályokba ütközhetnek…" folytatódik! Csak kattints ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Napi Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel
Content Blocked

To view the content please help us by clicking on one of the social icons, thanks for everything.