Connect with us

A csillagjegyed megmondja milyen barát vagy!

Asztrológia

A csillagjegyed megmondja milyen barát vagy!

A jó barátságok ritkábbak, mint a jó partnerkapcsolatok. Bár közülünk mindenkinek volt már valami hasonló: a legjobb barátnő vagy barát.

De tényleg meg lehetett bízni benne?

Ki alkalmas erre?

Kos

Tökéletes cimbora, akivel mindent meg lehet osztani, gondokat, boldogságot, vereségeket, meg lehet bízni benne. Mivel azonban túlságosan is önmagával foglalkozik, olykor hiányzik belőle az érzékenység a másik problémáival szemben. Ezenkívül el kell tudni viselni kíméletlenül egyenes stílusát.

Bika

Az ezzel a jeggyel rendelkező embereknek sok barátjuk, barátnőjük van – nagy klikk, falka, bizalmas emberek köre, akikre szüksége van, akikhez hű, és ragaszkodik hozzájuk. Jóságosan segít, de nem túl nagyvonalú, mert félelme a pénzéért fékezheti.

Ikrek

Inkább jó barát vagy barátnő, mint jó partner. Mivel a kapcsolatok hosszú távon korlátoznak, elrabolják a szabadságot – a legjobb barátnővel viszont órák hosszat lehet beszélgetni anélkül, hogy kötelezettségeket vállalnál, amitől az Ikrek fél.

Rák

Mindig meg lehet bízni benne, ha megadod neki azt az érzést, hogy kiállsz mellette. Szinte anyásan gondoskodó a legjobb cimborával szemben is. Ritkán van azonban igazán jó barátja vagy barátnője, ha már talált magának egy partnert, akire teljes mértékben összpontosít.

Oroszlán

Ideális szívélyes cimbora, aki barátját, barátnőjét segíti és felépíti. Ha kell, nagyvonalúan segíti is, és ezért gyakran ki is használják. Az Oroszlán magával ragadó optimista lényével ajándék minden barátságban, mert felépít.

Szűz

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel