Connect with us

A csillagok energiája “A légkör vidám és laza, az emberek hangulata optimista, energikusan…”

Asztrológia

A csillagok energiája “A légkör vidám és laza, az emberek hangulata optimista, energikusan…”

Végre! Lazább és könnyebb lesz a helyzet. Nyolc hónapon át haladt a Mars a Szűz jegyén át, ezen a héten végre jegyet vált: belép a Mérleg jegyébe! Ez némi könnyedséget visz a feszült helyzetbe, a konfliktusokat a jövőben inkább diplomatikus ügyességgel rendezzük.

Uránusz is segít az általános enyhülésben: Merkúrral és Vénusszal összefogva új, friss impulzusokról gondoskodik, mind az életben, mind a szerelemben. A hangulat mégsem lesz túl vakmerő, mert a Telihold a Bak jegyében emlékeztet minket másokkal szembeni felelősségünkre.

Hétfő – Harmonikus konstellációk

A Hold pozitív fényszögben találkozik Szaturnusszal. A légkör vidám és laza, az emberek hangulata optimista, energikusan és öntudatosan látnak munkához. A nap legjobb időszaka a kora délután, jó szemmel vesszük észre a lényeget, és pontosan tudjuk, mi a következő teendőnk.

A csillagok üzenete: Készítsd el hivatásod és magánéleted terveit a jövőre. Vedd elő a fiókból a javításra vonatkozó ajánlatokat, és nyerj meg másokat is megvalósításukhoz. Az estét töltsd barátaiddal egy pohár bor mellett, és beszélgess el velük Istenről és a világról.

Kedd – Mars jegyet vált

Mars belép a Mérleg jegyébe, a Telihold 20.53-kor lesz teljes a Bak jegyében. A hangulat kissé borús. Hajlamosak vagyunk túlságosan megterhelni magunkat, és inkább a negatív dolgokat és a gyenge pontokat vesszük észre. Kora délután nyugtalanság vesz erőt rajtunk, szükségtelenül nyomást gyakorolnak ránk.

A csillagok üzenete: A nyugalomban van az erő. Ne dolgozz figyelmetlenül! Ne láss mindent feketén, tereld el figyelmedet, vagy hagyd, hogy barátaid felvidítsanak. Az estét töltsd el nyugodtan, hallgass zenét, helyezd kényelembe magad.

Szerda – Merkúr friss szelekről gondoskodik

Rutinfeladatokra ne is gondoljunk, főleg délután mennek vontatottan a dolgok. Kárpótlásul egy csomó eredeti ötlet vetődik fel, melyeket megéri rögzíteni. Kapcsolataink is igen harmonikusak, férfi és nő most jól megértik egymást.

A csillagok üzenete: Lehetőleg hamar hagyd abba a munkát. Az estét tartsd fenn partnerednek, keresd a beszélgetést, találd ki gondolatát, beszéljétek meg, hová utaztok el együtt.

Csütörtök – Vénusz megdobogtatja a szíveket

Vénusz és Uránusz pozitív fényszög alatt találkoznak. Ezen a napon is nehezünkre esik a jól bevált séma szerint dolgozni. Könnyen elvonják a figyelmünket. Változatosságot szeretnénk minden vonatkozásban. Kora este rövid időre ingerlékenyek leszünk, félreértések lógnak a levegőben.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel