Connect with us

A fantasztikus Vénusz-jóslat

Asztrológia

A fantasztikus Vénusz-jóslat

Megváltoztatja az életedet, kibékít a sorsoddal, megvalósítja legnagyobb szerelmi kívánságodat. A kozmosz különleges mágikus erejű jelet küld nekünk. A Vénusz apró fekete pontként megy el a Nap mellett. Egy egészen ritka égi színjáték, amit az emberiség csak 105 év múlva fog újra látni.

Erre a tranzitra akkor kerülhet csak sor, amikor a Szerelmi bolygó a Föld és a Nap közé lép, ami egyenlő egy Vénusz fogyatkozással, amivel a mágikus mélyen érintő szerelmi energia hete kezdődik. Ezzel a Vénusz azt a lehetőséget adja, hogy kibékülhetsz emberekkel, visszahódíthatod szívüket. Más emberekkel is kapcsolódhatsz, kötődhetsz hozzájuk, hogy legerősebben vágyott szerelmi kívánságodat meg tudd valósítani. Valóra válhat, amiről álmodtál. Az egyszeri kozmikus esemény június 5-én, éjszaka kezdődik, melyben amikor a sötét Vénusz megkezdi a vándorlását a Nap tűzlabdája előtt. Ami a mi oldalunkról, a Földről, ebben a pillanatban természetesen nem látható. Hajnali 3 óra 10 perckor a 6-ára virradó reggelen, a Nap és a Vénusz együtt állása tökéletessé válik. A szerelem ereje, az érzékiség, énünk és lényünk növekedése, magja tökéletes harmóniában állnak egymással. Egy egyszeri Vénusz energia sugárzik a kozmoszból a földre, ami életörömet hoz. Mély érzelmek kerülnek felszínre, amelyek egymáshoz vezetik az embereket, akadályokat hidalnak át, és régi ellentéteket simítanak el. Legbensőbb vágyad valóra válhat. Sajnos a kozmikus évszázad esemény csúcspontja nálunk nem lesz szabad szemmel látható, csak Kelet-Ázsiában, Japánban, Ausztráliában, és Kanadában. Csupán napkelte után, június 6-án látható a vége az égi színjátéknak, amikor a Nap még mélyen Észak- Keleten áll. A konstelláció mágikus befolyását viszont egész héten át érezhetjük.

Olyan befolyást, ami szerelmi csodákat tesz lehetővé. Ráadásul még egy Vénusz-Mars kellemetlen kapcsolata határozza meg az asztrológiai klímát.

Aki szakított, és ezt megbánta, aki szétveszekedte magát, aki régi sértéseket hurcol magával a múltból, arra fog vágyni, hogy végre kibékülhessen a másikkal. A megbocsátás rituáléja segít neki.

Aki szerelemre vágyik, aki krízisben van, és az egykori harmóniáját gyászolja, aki egy szívet akar meghódítani, annak a mi rituálénk segíteni fog ebben.

Ha a Kos jegyében születtél:

A Vénusz energiája direkt eltalál téged, heves szenvedélyes, vágyakozással tölt el. Meghódíthatod az embert, akire vágysz spontán direkt stílusoddal. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, mi tesz boldoggá. Meg kell tanulnod, hogy te is odaadóbb legyél, és mindenekelőtt békét kellene kötnöd a múltaddal. Ezért különösen fontos, a megbocsátás belső egyensúlyod szempontjából.

Ha a Bika jegyében születtél:

A Vénusz energiájának nincs direkt befolyása rád, de ennek ellenére hevesen fogod érezni az évszázad eseményét. Szenvedélyesebb leszel, hasonlíthatatlan charme-mal csábítasz, és vágysz a gyengédségre. Ha titokban szerelmes vagy, akkor egy véletlen – talán a busz késése, egy téves telefon – az igazi karjaiba vezethet. Ehhez igen fontos a szerelmi energia gyűjtése.

Ha az Ikrek jegyében születtél:

A Vénusz energiája vihar módjára söpör át az életeden. Téged fog legerősebben befolyásolni a páratlan kozmikus esemény. Játékos, vidám, csábító erőt sugárzol magadból, megnyerő mosolyoddal pozitív lényeddel hódítod meg az embereket. Maga vagy a csábítás. Garantáltan újra szerelmes lehetsz. A szerelmi energia hatalmat ad neked most más emberek felett.

Ha a Rák jegyében születtél:
A Vénusz energiája álmokat küld neked a szerelemről. Bár nem állsz közvetlenül a befolyása alatt, de mégis mély vágyat ébreszt benned a közelség iránt, melyet kisugárzol, és ez más embereket is hozzád vonz. Egy vidám társaságban mágnesként hatsz a magányos emberekre. Körül fognak rajongani. A megbocsátás energiája kibékít majd a múlttal, és ez nagyon fontos a te számodra.

Ha az Oroszlán jegyében születtél:
A Vénusz energiája egyenesen eltalál téged, szárnyakat ad, meleg optimista lényednek. Olyan sok életörömet sugárzol magadból, hogy egészen beléd bolondul a világ, mindenki beléd szerelmes. Lendületet és vidámságot hozol az emberek életébe, ami magával ragadja őket, és vonzza a szíveket. Ne fékezd magad, engedd hatni erős személyiségedet. Egy meglepő vallomás megváltoztathatja életedet. Bízd rá kívánságodat a szerelmi energiákra.

Ha a Szűz jegyében születtél:
A Vénusz energiája leláncol, átkarol, ehhez kapsz még egy kis szenvedélyt is a Marstól. Az érzelmek nagy vihara előtt állsz, a legmélyebb érzéseidet kell követned, engedned kellene a csábításnak. Talán veszélyes, de nagyon izgalmas kaland lehet belőle. A megbocsátás égisze alatt szabadulj meg régi terheidtől, és inkább a szerelmi energiákra koncentrálj.

Ha a Mérleg jegyében születtél:
A Vénusz energiája teljes hatalmával direkt besugározza életedet, most minden mozzanatodon látszik a báj, az érzéki kisugárzás. Úgy hatsz másokra, mint a csábítás varázslatos tündére. Kövesd a belső hangodat, ami a szerelmi energia rituáléját felébreszti benned. Felejtsd el a régi sérelmeket, a megbocsátás energiájával zárd le nyugodtan a múltat. Amit most élsz meg nagyon izgalmas lesz.

Ha a Skorpió jegyében születtél:
A szerelmi energia nem talál el téged közvetlenül, de a Mars mély szenvedélyt gyújt életedben. Égsz a vágytól, hogy találkozz az igazi kedveseddel. Csábít a kaland, melyet egy véletlen találkozás hoz az életedbe. Felejtsd el a régi haragot, szabadítsd fel a szívedet a megbocsátás energiájával. Összpontosíts inkább a szerelemre, melynek a Vénusz mágikus erőt ad.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel