Connect with us

A kívánságok valóra válnak “Azok a kérdések, amik már régen foglalkoztatnak, végre tisztázódnak”

Asztrológia

A kívánságok valóra válnak “Azok a kérdések, amik már régen foglalkoztatnak, végre tisztázódnak”

A hét kezdetben egy csalódással indul. Mars és Neptunusz megmutatják a gyenge pontokat, felismerjük, hol csapjuk be saját magunkat.

A hét kezdetben egy csalódással indul. Mars és Neptunusz megmutatják a gyenge pontokat, felismerjük, hol csapjuk be saját magunkat. Ezt azonban hamar elfelejtjük, amikor Szaturnusz és Neptunusz kozmikus randevún találkoznak egymással. Bármit is álmodtunk meg magunknak legmélyebb bensőnkben, az most valóra válhat. Ezt a folyamatot még a Nap és Jupiter is támogatja, el sem kerülhetjük boldogságunkat. És a szerelem? Vénusz és Plútó itt is valódi happyendről gondoskodnak.

Hétfő – Mars-Neptunusz feszültségek

Mars és Neptunusz feszült quadrát fényszögben találkoznak, ugyanígy tesznek a Hold és a Nap is. Nem egy egyszerű nap. Éppen, mert különösen igyekszünk, minden ki akar csúszni a kezünkből, mintha falnak ütköznénk. Délutánig rossz a hangulat, bosszankodunk a csalódások miatt, amiket elszenvedünk.

A csillagok üzenete: Ne hagyd elvenni a bátorságod, aludj egyet rá, hogy tisztábban láss. A fontos megbeszéléseket halaszd el. Használd ki a délutánt, hogy sietve elintézd a legsürgősebb feladatokat.

Kedd – Jupiter visszahozza a szerencsét

A Nap és Jupiter előnyös trigon fényszög alatt kapcsolódnak egymással, ugyanígy tesz Vénusz és Plútó is. Ami az előző napon még olyan nehéznek tűnt, megoldódik. Felismerjük a megoldásokhoz vezető utat, ráadásul szerencsés véletlenek is segítenek. A szerelem is szép lesz, intenzív érzelmek ébrednek bennünk, és elősegítik az összetartozás érzését.

A csillagok üzenete: Ne térj ki tovább a problémák elől, nézz szembe a kihívásokkal, ismerd fel a lehetőségeket, és használd ki őket. Félénkség nélkül mutasd ki érzelmeidet kedvesednek, és kovácsoljatok közösen terveket a jövőhöz.

Szerda – Plútó kideríti az igazságot

Merkúr és Plútó barátságos szeksztil fényszögben kapcsolódnak, ugyanígy tesz a Hold a Nappal és Jupiterrel. Azok a kérdések, amik már régen foglalkoztatnak, végre tisztázódnak. Addig kutatunk, amíg kielégítő választ nem kapunk, ami tovább segít. Az emberek nagyvonalúan és szívélyesen bánnak egymással, este vidám és könnyed lesz a hangulat.

A csillagok üzenete: Segítsd elő a sikert, ne hagyd magad egyszerűen csak lerázni. Örülj az életnek, hívd meg estére néhány barátodat.

Csütörtök – Neptunusz vigasztal, Szaturnusz erőt ad

Szaturnusz és Neptunusz pozitív kapcsolatot vesznek fel egymással. Hosszú idő óta ismét jól érezzük magunkat a bőrünkben. Belső hangunk megmondja, mi a legközelebbi teendő, felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül a gondjainkkal. Nincs hiány sem bátorságban, sem öntudatban, csak fizikai szinten kellene kicsit több hajtóerő.

A csillagok üzenete: Élvezd nyugodtan tovább a jó érzést, meggondolásaidat dobd ki. Hallgass az intuíciódra, és fogadd el hálásan a kozmikus ajándékokat. Csendesen fejezd be a napot, ne túl későn feküdj le aludni.

Péntek – Hangyaszorgalommal, fegyelmezetten

A Hold pozitív kapcsolatokat vesz fel Plútóval, Merkúrral és Vénusszal. Tekintetünk az élet gyakorlati dolgaira irányul. Fegyelemmel és szorgalommal akarunk még a hétvége előtt lehetőleg minél többet elintézni. Délelőtt ne esik nehezünkre feladatunkra összpontosítani, délután megtaláljuk a megfelelő szavakat, hogy a magunk oldalára állítsuk a többieket.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel