Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás használatával elfogadja az alábbi, Dr. Henczler Viktor egyéni vállalkozó (Adószám: 69456600-2-20, Székhely: Hatvan, 3000, Horváth Mihály út 29. 3/9, Eljáró bíróság: Hatvani Járásbíróság, E-mail cím: szerelemszolgalat@gmail.com) által feltüntetett felhasználási feltételeket. A szolgáltatás használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.


A szolgáltatás
Szolgáltatásunk egy egyedi (emelt díjas IVR) szolgáltatás, mely értelmében minden egyes használat alkalmával egy jogilag érvényes szerződés jön létre. A fentiek értelmében felmerülő szerződési előírások nagyon rövid időn belül teljesülnek, amint a szerződő fél felhivja az emeltdijas telefonszámot, és az ott elhangzott kódot beváltja a “kódbeváltás” menüben, valamint linken keresztül, a szerződési időszak ezzel lezárul. A fentiek értelmében fenntartjuk az általános felhasználási feltételek valamint az adatvédelmi szabályzatunk módosításának jogát ennek előzetes bejelentése nélkül.


Szolgáltatás leírása: Szolgáltatásunk egy emeltdíjas híváson alapuló szolgáltatás, melynek értelmében a hívást kezdeményező fél egy meghatározott hangüzenet után, egy gépi hang bemond egy kódot, melyet a “kódbeváltás” menüpont alatt, egy adott linken keresztül tud beirni, majd ezután megkapja a szolgáltatást (szerelmes üzenet).


Szolgáltatásunk tartalma: egy úgynevezett szerelmes üzeneteken alapuló szolgáltatás, ahol egy hangüzenet bemondja a szerződő félnek az adott kódot, majd a “kódbeváltás” menüpontban fel tudja használni azt, és ezután kap egy szerelmes üzenetett „ad hoc” jelleggel. Fontos, hogy szolgáltatásunk kizárólag vicces, frappáns üzeneteken alapul, és nem valós tényeken, illetve adatokon.


Szolgáltatásunk díja: 2500 Ft


Szolgáltatásunk 0-24 órában elérhető


A dijfizetés módja: az adott mobilszolgáltatón keresztül történik.


A szolgáltatás üzemeltetésével egyidejűleg feltételezzük, hogy a szolgáltatást kizárólag szórakozási céllal használja és nem fog ez alapján olyan döntéseket hozni vagy cselekedeteket végrehajtani, melyek befolyásolhatják Ön és környezete életét, vagyonát és általános jólétét.


Az a megadott telefonszám felhivása után után a egy gépi hang bemond egy kódot, melyet követően fel tud használni az adott linken keresztül, ahol egy automatikus, véletlenszerű, generált választ adunk. Nem vállalunk felelősséget az általunk kézbesített információk pontosságáért és időszerűségéért.


A felhasználó megérti és elfogadja az alábbiakat:
a. A válasz lehet helyes és pontos, azonban
b. A válasz szándékunkon kívül lehet helytelen vagy pontatlan, esetenként hibás.
Ezen válaszokért felelősséget nem vállalunk.


Ahhoz, hogy szolgáltatásunk minden felhasználó számára élvezhető legyen, a szolgáltatás igénybevételével elfogadja a következő szabályokat:
A felhasználás nem sérthet semmilyen törvényt vagy szabályzatot;
A szolgáltatás nem használható fel semmilyen törvényellenes, jó hírnevet veszélyeztető, illetve más személyeket vagy vállalatokat sértő szándékkal;
A szolgáltatást használó személy felelősséget vállal a szolgáltatás díjának megtérítésére, és tudomásul veszi, hogy egyenlegét az országban meghatározott díjjal terheljük;
A felhasználó a mobilszolgáltatás előfizetője.


Ön elfogadja, hogy abban az esetben is magától értetődő, kötelező jogi kapcsolat születik a felek között. A kapcsolat létrejöttének tudatában feltételezhetővé válik részünkről, hogy a felhasználó aki szolgáltatásunkat igénybe veszi az a személy, aki az eredeti mobilhálózati/telefonkészülékre kötött szerződés közvetlen tulajdonosa, és ezzel felhatalmazásra jogosult az összes szerződéstípusra. Illetéktelen használatból történő bármely hiba esetén, a felelősség az eredeti mobilhálózat/mobilkészülék szerződésével rendelkező személynek tulajdonítható – abban az esetben is, ha kiskorú személy vette használatba jogosulatlanul a szolgáltatást, mivel a szerződési kötelezettségek kizárólag a mobilhálózat/mobilkészülék szerződésének tulajdonosára érvényesek. Következtetésképpen magától értetődő, hogy a telefonszolgáltatási szerződés eredeti tulajdonosa felhatalmazta a szolgáltatást igénybe vevő személyt a szolgáltatás használatára.


Ügyfélszolgálat

  • Cégnév: Systech Global Kft.
  • Székhely: 1068 Budapest, Király utca 80
  • Postázási cím: 1245 Budapest, Pf. 1005.
  • Adószám: 22913285-2-42
  • Közösségi adószám: HU22913285
  • Cégjegyzékszám: 01-09-980104
  • Bejegyző cégbíróság: Fővárosi Bíróság
  • Bankszámlaszám: 11702012-20000954-00000000
  • IBAN: HU70 1170 2012 2000 0954 0000 0000
  • Számlavezető bank: OTP Bank Zrt.