Connect with us

Asztrális hatások 2017 augusztusában: A tűz energiája most mindenki életére hatással lesz

Asztrológia

Asztrális hatások 2017 augusztusában: A tűz energiája most mindenki életére hatással lesz

Idén az asztrológia szempontjából az augusztus a legkiemelkedőbb hónap, hiszen számos égi esemény fog történni, ami mindnyájunk életére hatással lesz. Mondani sem kell, hogy ebben a hónapban leginkább a Tűz elem energiái fognak érvényesülni.

Augusztus 3-án a retrográd mozgásban lévő Uránusz belép a Kos jegyébe, a Merkúr pedig egészen 13-ig a Szűz jegyében fog tartózkodni, és még két napfogyatkozásra is számíthatunk a Vízöntő-Oroszlán asztrális tengelyen.

Emlékezzünk vissza, hogy mi történt február és augusztus között, számot vetve az életünkről, a fejlődésünkről, és hogy merre vezet a továbbiakban az utunk. Az említett periódus ideje alatt történt tapasztalatainknak meghatározó szerepe lesz a következő 9, akár 18 évben. Éppen ezért minden meghatározó történést, eseményt, gondolatot, érzést, kapcsolatot, jövőbeli tervet vegyünk számban, hiszen hamarosan véget ér egy 18 évet felölelő ciklus, ami 1997-1998-ban kezdődött el. Akkor, mikor valamit elterveztük, álmodtunk valamiről, azt most kellett volna megéljük, megtapasztaljuk, ezen idő alatt óriási fejlődésen kellett volna keresztül menjünk, de megtörténhetett ennek ellenkezője is, hogy visszafele fejlődtünk és nem az történt, amire számítottunk, amit annak idején elterveztünk.

Ha most, 2017 augusztusában elégedettek, vagy elégedetlenek, boldogok, vagy boldogtalanok vagyunk, az a 18 évvel ezelőtt meg-, vagy meg nem fogalmazott döntéseinknek, cselekedeteinknek tudható be.

Augusztus 7-e környékén részleges holdfogyatkozásra kerül sor mégpedig a Vízöntő jegyében. Ebben az időszakban agresszívebbek, kapkodóbbak lehetünk, amikor nem figyelünk oda másokra, és sokszor túlzásba esünk. Hogy ezt elkerüljük, törekedjünk a megértésre, a türelemre, a konfliktusok megelőzésére, az egészséges életmódra, és a lazításra.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel