Connect with us

Az év asztrológiai eseménye: Csodanap

Egyéb

Az év asztrológiai eseménye: Csodanap

A Hold összetalálkozik a Nappal. Az élet kozmikus apja és anyja egyesülnek, hogy hatalmas energiahullámot küldjenek nekünk.
2. hirdetés

Az ég köszönti a földi életet. Itt a tavasz kezdete – és pont ezen a napon kerül sor egy nevezetes Napfogyatkozásra. Olyan, mintha a kozmosz a kivirágzásnak ezt a pillanatát a természet rügyező erőit ünnepelni akarná. Egy igazi csoda-Nappal, aki legsóvárabb vágyaidat teljesíti, és mindent elfeledtet, ami megsebzett, megviselt, gondot okozott neked. Egy új boldogság időszaka kezdődhet meg.

A Hold összetalálkozik a Nappal. Az élet kozmikus apja és anyja egyesülnek, hogy hatalmas energiahullámot küldjenek nekünk. Ez mély elégedettség érzésével tölt el bennünket. Vidámak, optimisták vagyunk, teljes mértékben bízunk magunkban, pusztán pozitív gondolkodásunk hegyeket tud megmozgatni. Minden kiegyenlített, érzelmeink világa és a hűvös értelem, a nő és a férfi, a tudatos és az ösztönös. Ebbe a belső egyensúlyban vágyainknak igazi csodatévő erejük van. Sok minden sikerül.

Egy mágikus pillanat, az év asztrológiai eseménye: pénteken, március 20-án 09.50-kor a Hold árnyéka elkezd kúszni a Földön. 10.37-kor a Hold teljesen elnyeli a fényt. Napfogyatkozás van – és ez a misztikus Halak jegyében, ami összeköt tudatalattiddal, mindez egy általános harmonikus összhangban.
Nem akarod már kikényszeríteni a dolgokat. Megvan benned az erő, a bátorság, hogy engedd őket megtörténni. Egy fordulat az életedben: a régi sebek begyógyulnak. A problémák már nem ébresztenek félelmet benned, ezért megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

Az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, új szerelemre van lehetőség.

Ebben a harmonikus kiegyenlítettségben erős, szuggesztív erők ébrednek benned. Amit már régen megálmodtál magadnak, és már nem nagyon hittél megvalósulásában, az most valóra válhat.

 

KOS
Erősnek érzed magad, tele vagy lendülettel, teljesen fitt, fizikai és pszichikai csúcsponton állsz, bár a csoda-Napnak nincs rád közvetlen befolyása. Azonban Mars a saját jegyedben tökéletesen pozitív életbeállítottsággal ajándékoz meg, ami a kozmoszból érkező energiát még jobban megerősíti.
A régi veszekedés messzire eltávozik. A bosszúság, a belső düh, amit az igazságtalanságok miatt éreztél, már csak nevetségesnek tűnik. Felülemelkedsz ezeken a dolgokon. Találkozol egy emberrel, aki sokat jelent a számodra. Ez lehet egy hirtelen jött, spontán szerelem de új közelség is partnered vagy egy fontos barátod irányában, ami életedben sokat megváltoztathat, pozitív irányba fordíthat.
Már régóta hordozol valamit magaddal. Talán a régi álmodozás, hogy megszabadulj az adósságoktól, az anyagi nehézségektől. Vagy már régóta új munkát szeretnél, új életfeladatot, ami a felemelkedésen át elismerést és azt a jutalmat hozza, amit igyekezeteddel megszolgáltál. Minden lehetséges, ha most bízol önmagadban.

BIKA
Egy lelkes, pozitív életérzés tölt el. Tudod, hogy mit akarsz, és el is fogod érni. A csoda-Nap nagyon erős szeksztil fényszögben áll a te jegyedhez. Érzed befolyását, ami közvetlenül hajt téged előre.
Sokat nyeltél, ami belülről bénított és akadályozott. Most érzed az erős és a bátorságot, hogy egyszerűen megbocsáss és feledj.
Egy megbeszélés kedveseddel, barátaiddal új közelséget hoz kapcsolataidba. Védve érzed magad az emberek között, akik közel állnak hozzád. Vénusz a saját jegyedben mély érzéseket gyújt benned.
Már régóta álmodsz egy saját fészekről, ami csak a tiéd. Most megszerzed, vagy megszabadulsz az összes adósságtól, amik ezt még terhelik. Egzisztenciád be van biztosítva, teljesen kitölt az érzés, hogy megérkeztél. Mély elégedettség árad el benned.

IKREK
Nyomás alatt állsz, hogy életedet szabályozd, és biztos alapokra helyezd. A csoda-Nap lebéklyózó quadrát fényszögben szorongat. Ez azonban nem árt neked. A kényszer pozitív hatása, hogy kezedbe veszed az életedet, és nem menekülsz el előle. Itt az ideje a nagy átalakulásnak, a nagy feltörésnek.
Egy ember, aki nagy fájdalmat okozott neked, kimagyarázza magát. Kigyógyulsz a régi sebekből, mert tudatossá válik benned, hogy egy tragikus félreértés állt közöttetek.
Szerelmes leszel, még akkor is, ha ez ellen az elképzelés ellen ma még védekezel. Lehetséges, hogy megéled életed mély szerelmi tavaszát, ami mindent megváltoztat, jóra fordít. Örülj neki!
Egy boldog pillanat, ami Jupitertől indul ki, új, nagyon nagy lehetőséget hoz. Valami nagy dolog történik, talán páratlan ajánlatot kapsz, ami sok pénzt hoz neked. Az is lehetséges azonban, hogy valami egészen új dologhoz fogsz hozzá, talán még egy másik városba is elköltözöl. Ami biztos: nagy újrakezdés előtt állsz, életed fordulópontja előtt, amiről álmodsz.

RÁK
Egy igen intenzív, belső egyensúly hordoz. A csoda-Nap szárnyakat adó szeksztil fényszögben nagy bizakodás érzetével tölt el, amilyet így eddig nem ismertél. Minden lehetségesnek tűnik, és úgy is van. A hét szerencsefiai közé tartozol, csak készen kell állnod az életedben bekövetkező változásra.
Sok mindent lenyeltél. A belső béke érzése azonban messze űzi tőled a régi sérelmeket. Semmi sem terhel, hátráltat már.
Családod, barátaid közelebb kerülnek egymáshoz. Gondoskodásodban, anyáskodásodban igazolva érzed magad. Szeretnek, tisztelnek és csodálnak. Nemcsak családodban, de kollégáid, szomszédaid között is.
Egy ember lép az életedbe, aki szavak nélkül is megért, mint egy ikerlélek, akihez olyan közel kerülsz, mint senki máshoz eddig. Védve, biztonságban érzed magad. Életed, anyagi gondjaid nem keltenek már félelmet benned. Végre megtaláltad lelked otthonát.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Egyéb

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel