Connect with us

Belső erő “A földelt energiák megláttatják az akadályokat, melyeken úrrá leszünk, és a gyenge pontokat…”

Asztrológia

Belső erő “A földelt energiák megláttatják az akadályokat, melyeken úrrá leszünk, és a gyenge pontokat…”

Ha Plútó, a nagy varázsló keze van a játékban, nagy átalakító energiák szabadulnak fel.

Ha Plútó, a nagy varázsló keze van a játékban, nagy átalakító energiák szabadulnak fel. Ezen a héten is ez történik: Plútó a Bak jegyéből összekapcsolódik a Nappal, aki a gyakorlatias Szűz jegyében vándorol. Ugyanazon a napon erősíti még ezt Merkúr és Szaturnusz kapcsolata.

A földelt energiák megláttatják az akadályokat, melyeken úrrá leszünk, és a gyenge pontokat, melyeken még dolgoznunk kell. Hogy életfeladatunkról meg ne feledkezzünk, a Telihold a Halak jegyében megmutatja, merre visz lelkünk útja.

Hétfő – Mars sok önbizalmat ad

A Hold együttállásba lép Plútóval, és feszült fényszög alatt találkozik Uránusszal. A nap nyugtalanul kezdődik, a hétvégét még a csontjainkban érezzük. A délelőtt folyamán a nyugtalanságot visszaszorítja a koncentráció és a felelősségérzet. Aki következetes marad, sok pontot kitörölhet tennivalóinak listájáról.

A csillagok üzenete: Ne állítsd túl késői időpontra a vekkert. Munkádban teremts egy kis előnyt, ne hagyd, hogy továbbra is eltereljék a figyelmedet. Munka végeztével tankolj új energiát, pihend ki magad, jutalmazd meg magadat valamivel.

Kedd – Hold-frusztráció délután

A Hold szembenállásba lép Vénusszal, és feszült kapcsolatot vesz fel Szaturnusszal. A hangulat komoly, alapossággal és kitartással végezzük feladatainkat. Déltől estig átmenetileg vége a zökkenőmentes lebonyolításnak, a dolgok nehézkesen haladnak. Frusztráció lép fel, vagy kétségek gyötörnek önmagunkkal szemben, vagy kölcsönösen teszünk egymásnak szemrehányásokat.

A csillagok üzenete: Tervezd megfelelően ezt a napot, a fontos dolgokat tedd délelőttre. Az estét töltsd lazán, polcold fel a lábaidat, olvass könyvet, vagy nézz meg egy kedves filmet.

Szerda – Társasági este

A Hold barátságos fényszögben kapcsolódik Uránusszal valamint Jupiterrel. Ez a nap fel van töltve élénk energiákkal. Az emberek tudásszomja nagy, nyíltak, mindenekelőtt délelőtt áradnak belőlük a jobbnál jobb ötletek. Estére még tovább javul a hangulat, nagyszerűen érezzük magunkat.

A csillagok üzenete: Kutass fel új tudásterületeket, gyűjts inspirációkat, menj könyvtárba, vagy kutass az Interneten. Hasznos gondolataidat rögzítsd írásban. Este menj el otthonról, látogass el egy koncertre vagy kiállításra, találkozz barátaiddal.

Csütörtök – Plútó energiát küld

A Nap és Plútó ideális trigon fényszögben kapcsolódnak, Merkúr és Szaturnusz barátságos szeksztil fényszögben találkoznak egymással. Egy nap, amelyen túl tudunk nőni önmagunkon, és életünknek valamilyen területen új irányt adhatunk. Realitás iránti érzékünk megélesedik. Belülről erősnek érezzük magunkat, nagy önbizalommal és akaratátvivő erővel lépünk a világ elé.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel