Connect with us

Éves szerelmi horoszkóp 2017 “…minden adott egy tartós elköteleződéshez. Csak át kell lépned a nyitott ajtó küszöbét…”

2017 Horoszkóp

Éves szerelmi horoszkóp 2017 “…minden adott egy tartós elköteleződéshez. Csak át kell lépned a nyitott ajtó küszöbét…”

Kos

ELKÖTELEZETT: stabilitás jellemzi meglévő kapcsolatodat, mely óriási eséllyel tovább mélyül, nagyobb és erősebb lesz köztetek a kötelék, örömtelibbé, élvezetesebbé válhatnak a mindennapok. Az égiek sokat segítenek abban, hogy pozitív változás segítse a közös jövőkép kialakítását, s kedvesed úgy lásson és szeressen téged, ahogyan szeretnéd. Kevésbé leszel könnyelmű, jobb döntéseket hozol. Több intimitásra és együttlétre lesz szükségetek ahhoz, hogy mindketten elégedettek legyetek egész évben. Bármi történjék, légy őszinte a kapcsolatodban, nyílj meg, hisz ez a legfontosabb ahhoz, hogy az esetleges gondok, viták, kétségek gyorsan orvosolhatók legyenek.

PÁRKERESŐ: ha az év elején még a magányosok táborát erősítetted, akkor tudd, hogy márciustól folyamatosan olyan emberekkel találkozhatsz, akik segíthetnek, hogy kilépj a sötétből a fénybe, és az igazi is el tudja majd veled hitetni, hogy igenis léteznek rendes férfiak, és hozzád hasonló, kedves nőket keresnek. A látszat néha csal, úgyhogy ne ítélj elsőre! Ismerj meg mindenkit, és csak akkor mondj nemet valakinek, ha tényleg biztos vagy abban, hogy nem ő a te embered. A Vénusz utat mutat, az Uránusz pedig segít a szerelmi életedben bekövetkező változásokat a legjobban megélni. Minden, ami alapvető változást hoz, közelebb visz a szerelemhez és az elköteleződéshez.

Bika

ELKÖTELEZETT: Az Uránusz arra sarkall, hogy sürgősen vigyél színt a mindennapos élet megszokott ritmusába, különben lassan, de biztosan széthullhat a kapcsolatod. Fejezd ki bátran és nyíltan az érzelmeidet, a vágyaidat, s tudd, nem kell attól tartanod, hogy mindez megzavarhatja az életedet. Félsz, hogy partnered megrémülhet a sok-sok érzelemtől? Légy bátor, és tárd fel előtte a titkaidat, így tudsz javítani a saját önbizalmadon, és erősítheted a köteléket kettőtök közt. Mutasd ki az emberi oldaladat, ebbe tartozzon bele a gyengeség is. Épp ez lehet kedvesedre pozitív hatással, s örömmel ajánlja fel segítségét, kínálja szeretetét önzetlenül, ha erre szükséged lenne.

PÁRKERESŐ: 2017-ben minden adott egy tartós elköteleződéshez. Csak át kell lépned a nyitott ajtó küszöbét, randizz, flörtölj, és a sikered garantált lesz. Az égiek segítségével szó szerint ki van világítva előtted az út, szerelmi életed izgalommal lesz teli, ami számos változást hoz. Egy igazi felfedezés van kilátásban, bárhol is élj, bármivel foglalkozz, bármilyen csalódásban is volt részed az elmúlt években, érkezik a szerelem, s olyasvalaki személyében, akit lehet, hogy már régóta ismersz. Visszafogott természeted most nagyobb teret ad a magabiztosságnak és valós érzelmeid kimutatásának. Hagyd, hogy szeressen végre valaki. Fontos, hogy már az összecsiszolódás során is nagyon őszinte légy, így a másik fél is az lesz veled.

Ikrek

ELKÖTELEZETT: 2017-ben a szenvedély mindennapos vendég lehet nálatok, a Mars és a Vénusz folyamatosan életben tartják benned a tüzet, te pedig a kedvesedben. Jó hír, hogy sokkal észszerűbben és kiszámíthatóbban viselkedsz, könnyebb lesz veled kompromisszumot kötni, miközben okosan mégis elég teret hagysz a spontán hatásoknak. Ezt kedvesed nagyra fogja értékelni. Bátrabb leszel, szabad és ösztönös, ki mered mondani, mire vágysz, s kevésbé félsz attól, hogy kiadd magad. Pozitív hatással lenne rád, ha a végére járnál minden függőben lévő kérdésnek, ami a szerelmi életeddel kapcsolatos. Okozz meglepetést a másik félnek, és a viszonzás sem fog elmaradni.

PÁRKERESŐ: szükséged van arra, hogy szeressenek, és ennek 2017-ben tere és ideje is lesz. Mindaz, ami jó ideje csak fájdalmat okozott, végre elmúlik, és bátran beengeded az új impulzusokat az életedbe. Lehet, hogy egy-két seb még felszakad, ugyanakkor ez segíti elő a végső lelki gyógyulást. Fontos, hogy semmiképpen se a múltban kutass új szerelem után, hanem a jelenben keresd egy ismeretlen személy képében. Baráti kapcsolataid jótékony hatással lesznek érzelmi életedre, könnyen megeshet, hogy épp ők boronálnak össze az igazival. Ne rémülj meg az alkalmi flörtöktől, ezek is sokat segíthetnek abban, hogy elfogadd és szeresd önmagadat.

Rák

ELKÖTELEZETT: 2017-ben hol a gyengédség, hol pedig a túlfűtött szenvedély ölel körbe, de te mindent imádni fogsz, ami a szerelemmel lesz kapcsolatos. Érzelmi életedet stabilabbá teheted, elégedettebb leszel te is és partnered is, hisz közösen fogtok dolgozni azon, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Mindaz, amit az elmúlt időszakban a kapcsolatodért tettél, megtérül szeretet, figyelem, odaadás formájában. Mindennap képes leszel megtalálni a módját annak, hogy intenzíven éld meg a különféle történéseket, és örömöt lelj akár az egyszerűségben is. Párkeresőként az elköteleződés éve lesz számodra 2017.

PÁRKERESŐ: 2017-ben minden eddiginél optimistábban tekintesz a jövő felé, mert el akarod hinni, hogy megérkezhet az igazi az életedbe. Új partneredet már a tavasz folyamán megtalálhatod, s gyorsan megismerteted a szerelem ízeivel. Együtt sok eredményt érhettek el, akár üzleti téren is. Ugyanakkor fontos, hogy érzékenységed miatt olyan partnert válassz, aki erős, kemény, és téged is tud inspirálni. Nem javallott túl hevesen reagálni a másik fél igényeire, ha azok nem feltétlenül összeegyeztethetők a tieiddel. Mindig törekedj a kompromisszumra. A jelen pillanat adta örömök teljes elfogadása a kulcs ahhoz, hogy elkerüld a nehéz helyzeteket, és kialakíts egy olyan köteléket, mely megbonthatatlannak bizonyul sok éven keresztül.

Oroszlán

ELKÖTELEZETT: Az év első negyedében szerelmi életed veszíthet intenzitásából. Ez alaposan elgondolkodtat, és sok kérdést teszel fel magadnak. Rengeteget töprengsz majd az okok miértjén, és a válaszok bizony nem lesznek egyszerűek, sőt könnyen lehet, hogy felébredsz a Csipkerózsika-álomból. A végletek idejét hozza párkapcsolati téren az év első fele, mert vagy ügyes és belevaló nőként megerősíted a kettőtök közt lévő köteléket, vagy egy új, hosszú távra tervezhető kapcsolatra fogsz hirtelen koncentrálni. Légy türelmes partnereddel. Képes leszel a csábításra, a meggyőzésre, könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet és vonzalmadat iránta. Már persze ha tényleg őt akarod, és nem valaki mást ősszel…

PÁRKERESŐ: 2017 a szerelem ünnepét hozza el neked, s ha az év eleje még kicsit döcögősre is sikeredik, a második fele kiemelkedő változásokat hoz neked. A kezdeti nehézségek megszűnnek, s minden jól alakul. A körülmények kedveznek a békülésnek, s visszajöhet valaki az életedbe, akihez még romantikus érzelmek fűznek. Kereshetsz ismeretlen partnert is, többen is fennakadnak a hálódban, válogass bátran. Nézz a felszín mögé, s keresd olyanok társaságát, akik őszinték hozzád, s akik révén profitálhatsz az élet jó dolgaiból. Jövendőbeli partneredet jó eséllyel egy családtagod vagy egy régi barátod mutatja be neked.

Szűz

ELKÖTELEZETT: ha már letetted a voksodat valaki mellett, tudd, hogy a partnered ebben az időszakban bensőségesebben, őszintébben, szeretetteljesebben viszonyul hozzád, beszélgetéseitek meghittebbek lesznek, és új jövőképet is ki tudtok együtt alakítani. Türelmed, odaadásod, őszinteséged pozitívan hat mindkettőtökre, és enyhíti a kapcsolatban alkalmanként felbukkanó feszültségeket. Azt tapasztalod, hogy a mindennapjaitok harmonikusabbá válnak, és mindketten keresitek a másik megörvendeztetésének lehetőségét. Önbizalmad is erősödik ezáltal, ami segít nyugodtnak és türelmesnek maradnod a partnered alkalmanként felbukkanó kritikus megjegyzéseivel szemben.

PÁRKERESŐ: érzelmi téren tudatosabbá válsz, nem nyílsz meg gyorsan senki előtt, s ez a visszafogottság meglepő sikert hozhat számodra 2017-ben. A belső béke, a nyugalom és a kiegyensúlyozottság iránti igényed erőteljesen megnő, s ezt az is érzékelni fogja, aki közeledni fog feléd. Teljesen biztos, hogy olyan partnereket vonzhatsz be, akik oltalmat és szeretetet keresnek nálad. Ez persze nagyon hízelgő lehet, de feltétlenül légy óvatos, és ne csak a felszínt kapargasd. Ismerd meg alaposan azt, akit kiszemelsz magadnak, csak lassan add ki a legbensőbb titkaidat és vágyaidat, így biztosan nem fog csalódás érni.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: 2017 Horoszkóp

 • 2017 Horoszkóp

  Kos Horoszkóp 2017

  By

  A Mars bolygó uralma alatt álló Kos képviselőjét harci kedve és nem utolsó sorban keményfejűsége jellemzi....

 • 2017 Horoszkóp

  Bika Horoszkóp 2017

  By

  A horoszkóp erre az évre a Bikáknak azt ajánlja, hogy a munkahelyük miatt túlságosan ne aggodalmaskodjanak....

 • 2017 Horoszkóp

  Ikrek Horoszkóp 2017

  By

  A csillagok előrejelzése szerint az Ikrek számára az év második fele kiváltképp pozitív lesz. A jegy...

 • 2017 Horoszkóp

  Rák Horoszkóp 2017

  By

  A Föld és a Hold természetes műbolygók uralma alatt álló jegy szülöttei gyakran érzékenyek, erős érzelműek...

 • 2017 Horoszkóp

  Oroszlán Horoszkóp 2017

  By

  A 2017-es horoszkóp, a csillagok állása szerint az év első felében az Oroszlánok részére főleg a...

 • 2017 Horoszkóp

  Szűz Horoszkóp 2017

  By

  A Szűz csillagjegy a Merkúr bolygó uralma alatt áll. A jegy szülöttei nagyon dolgosak, értelmesek, megbízhatóak...

 • 2017 Horoszkóp

  Mérleg Horoszkóp 2017

  By

  Ne lepődjön meg, ha ebben az évben olyan érzések fogják hatalmába keríteni, amivel nem tud mit...

 • 2017 Horoszkóp

  Skorpió Horoszkóp 2017

  By

  A Skorpiók számára a horoszkóp 2017-re merőben pozitív évet ígér tele élményekkel és gazdag, értékes tapasztalatokkal....

 • 2017 Horoszkóp

  Nyilas Horoszkóp 2017

  By

  A horoszkóp 2017-re a Nyilasok számára stabil évet jósol a karrierben és a munka területén. E...

 • 2017 Horoszkóp

  Bak Horoszkóp 2017

  By

  A horoszkóp 2017-re a Bakoknak sikereket jósol a karrierben. a jegy szülöttei, akik a Szaturnusz bolygó...

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel