Connect with us

Friss Heti Horoszkópok – 2017 június 12-től – 18-ig

Heti Horoszkóp

Friss Heti Horoszkópok – 2017 június 12-től – 18-ig

Heti horoszkópjainkat itt találod! 🙂

 

Kos

Önállóan szeretsz dönteni és cselekedni, kifejezetten idegesíthet, ha alkalmazkodnod kell főnököd elvárásaihoz. Minden eszközt bevetsz, hogy “megbuktasd” Őt, s közben meg vagy arról győződve, hogy Te sokkal jobban irányítanál.A magánéletedben mély ragaszkodást érzel kedvesed iránt, ezért könnyebben megegyeztek a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha már egy ideje rossz irányt vett. Használd ki a lehetőséget a kapcsolat újjá varázsolására.

 

 

Bika

A munkád kimerítővé válhat számodra, úgy érezheted, hogy levegőt sem kapsz a sok feladattól. Ha elvégzel egy munkát, akkor kettőt kapsz helyette. Mivel a héten kevés sikerélményben lesz részed, szinte teljes egészében közömbössé válhatsz a munkád iránt. Fáradtabb is leszel a megszokottnál, így a munka most inkább nyűgös kötelezettség lesz számodra. A magánéletedben jellemző lehet, hogy örülsz, amikor együtt lehetsz kedveseddel és családtagjaiddal. Jókedved ragadós, így a többiek is kitűnő hangulatnak örvendenek majd.

 

Ikrek

Rengeteg teendőd lehet a munkahelyeden, nem nagyon kapsz segítséget munkatársaidtól. Úgy érezheted, hogy mindent egyedül kell megoldanod, s ez dühössé, csalódottá tehet. Érdemes tiszta vizet öntene a pohárba, beszéljétek meg rögtön a problémákat. A magánéletedben több hétköznapi vita várható, ami arra vezethető vissza, hogy minden otthoni munka rád vár. Oszd meg a terheket a családtagjaiddal! Ez egyúttal alkalom lehet arra, hogy egy őszinte beszélgetést kezdeményezz.

 

Rák

Annyi munkád lehet, hogy mindenképpen munkatársaid segítségére szorulsz. Előfordulhat, hogy neked is át kell vállalnod valamennyit a többiek feladataiból, – ezzel is kimutathatod a jó szándékodat. A magánéletedben kitörnél már a szürke hétköznapokból, de kevesebb erre a lehetőséged, mint szeretnéd. Nagyon jót tenne, ha végre kimozdulnátok kedveseddel, – a nyár remek szórakozási lehetőségeket kínál fel. Egy táncos este egy romantikus kerthelyiségben telitalálat lesz, és szerelmed is örül neki.

 

Oroszlán

Kíméletlen lehetsz önmagaddal, – sokat dolgozol, s közben teljes mértékben elfelejtkezel a saját igényeidről! Legalább kétóránként tarts egy negyed órás szünetet. Fontos, hogy mindig legyen az asztalodon egy üveg ásványvíz, ha nincs kéznél, akkor inni is elfelejtesz. Ebédre könnyű, vitamindús salátát érdemes rendelned. A magánéletedben maximalista vagy, tökéletességet vársz el kedvesedtől. Ha valami nem úgy sikerül, ahogyan elvártad, akkor nagyon morcos leszel.

 

Szűz

Ügyesen kommunikálsz, ami alkalmassá tehet arra, hogy a munkahelyeden is kiharcold magadnak az előrelépést. Talán a legjobb hozzáállás, ha határozottan, ám mégis diplomatikusan képviseled az álláspontodat. A magánéletedben meglehetősen érzékennyé, sőt sértődékennyé válhatsz. Elég egy rossz megjegyzés szerelmed részéről, s máris tönkrement a napod! Próbálj meg egy kicsit nagyvonalúbban hozzáállni a napi feszültségekhez. Így megmaradhat a békés hangulat, könnyebben átvészelitek a hetet.

 

Mérleg

Végre használhatod a munkádban a kreativitásodat, több olyan feladattal is megbízhatnak, amelyek inspirálnak, az újdonság erejével hatnak rád. Felpezsdülhet a munkahelyi életed, s ennek köszönhetően sokat fejlődhetsz! A magánéletedben arra vágysz, hogy végre kikapcsolódhass, közös élményeket szeretnél, kedveseddel. Jó ötlet egy hosszú hétvége, tele romantikus sétákkal, és természetesen egy gyertyafényes vacsora is jár nektek. Csak egymásra figyeljetek, a legjobb, ha kikapcsolod a telefonodat.

 

Skorpió

Sokat dolgozol, de úgy érzed, hogy kevés eredménnyel. Csupa monoton, szürke feladatban van részed. Nem a saját munkáddal vagy elégedetlen, hanem azzal, hogy felettesed nem lát benned fantáziát. Elvárnád, hogy önálló, érdekes feladatokat bízzon rád. A magánéletedben fontos lesz, hogy lehetőséged nyíljon a kikapcsolódásra, szervezz szórakoztató programot, amelynek kedvesed is örül majd. Lepd meg Őt egy szabadtéri színházjeggyel! Nagyon régen voltatok már valahol közösen

 

Nyilas

Alkalmazkodó munkaerő vagy, s ennek köszönhetően könnyen ráhangolódsz a feladataidra. Most azonban sokkal nehezebben tudod felvenni a ritmust, a főnököd döntései, utasításai sem nagyon tetszenek neked. Ráadásul lassabb és nehézkesebb lehetsz, több feladatoddal is elmaradhatsz. A magánéletedben arra vágysz, hogy otthonod és családod védelmet jelentsen számodra, ahol mindig megnyugvást és pihenést találhatsz. Teremts kellemes légkört az otthonodban, így Te is kiegyensúlyozottabb leszel.

 

Bak

Energikus vagy, mindig nagy lendülettel végzed a dolgodat. Sokkal érdekesebb feladatokra vágysz, s amikor rádöbbensz, hogy monotonnak érzed a munkádat, akkor nagyon elkedvetlenedhetsz. Rosszabb esetben egészen közömbössé válhatsz a munkád iránt. A magánéletedben nagy szükséged lenne néhány csendes estére, amikor csak egymásra figyelve lehetsz együtt kedveseddel. Jó ötlet, ha közösen főzitek meg a vacsorát, hiszen ez meghitt hangulatot teremt! A közös házimunka megerősíti a kapcsolatot.

 

Vízöntő

Nagy hajtóerőt jelentene számodra, ha munkahelyeden jobban elismernének, ám a következő időszak nem nagyon bővelkedik dicséretekben. Ha alkalom adódik rá, akkor kérdezd meg a főnöködet nyíltan, hogy mit gondol a munkádról! A magánéletedben egy kissé egyedül érezheted magad, hiszen senki nem akarja levenni a válladról az otthoni munkákat. Sokkal kipihentebb lennél, ha legalább egy minimális szinten besegítenének családtagjaid. Kérd meg őket arra, hogy Ők is vállaljanak valamit az otthoni munkákból.

 

Halak

Nehezen tudsz odafigyelni a munkádra, kevésbé hangolódsz rá a feladatokra. Mivel nem nagyon megy a munka, kedvet kaphatsz egy kis “pletykálkodásra”, ami nagy élvezetet jelent most neked. Munkaidő után is szórakozásra vágysz, szeretnéd egy kicsit kényeztetni magad. Itt az ideje, hogy néhány új ruhával lepd meg magad! Elgondolkodhatsz egy teljes stílusváltáson is. Ez kiterjedhet a hajviseletedre, sminkedre is. Ne félj attól, hogy merészebb, extrémebb frizurát kérj a fodrászodtól! Most jól sikerül a stílusváltás.

Oldalak: 1 2

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Heti Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel