Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-06-19

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-06-19

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-06-19

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai nap remek napnak ígérkezik egy meghitt beszélgetésre, kedves Bak, így, ha szükség lenne ön és szerelme között ilyesmire, ma mindenképpen érdemes próbálkoznia vele! Amennyiben szingli, a ma este kedvez a randizásnak, beszélgetésnek!

Bika

Ma megmagyarázhatatlan vonzalom ébredhet önben bizonyos emberek, vagy cselekvések megtétele irányába, amin még maga is meglepõdhet. Ne piruljon bele, ha ezt tapasztalná, hisz ez is ön, inkább kezdjen el munkálkodni azon, hogy eme merész álmait valóra váltsa! Nem fog csalódni, bármilyen képtelenségnek is tûnik az egész!

Halak

Amennyiben mostanában kissé sok volt a stressz szerelmi kapcsolatában, úgy az a mai napon, jelentõsen csillapodhat, s újra közelebb kerülhetnek szerelmével, rendezve a kiváltó okokat. Ha ez megtörténik, este akár érdemes is lenne megünnepelniük egy kellemes, csendes helyen, ahol alkalmuk nyílna egy kis romantikázásra!

Ikrek

A kozmosz ma nagy változásokat jelez szerelmi életében, melyek talán eddig is a háttérben léteztek, de valahogy nem voltak képesek kiforrni magukat. Engedje, hogy végre kijöjjön önbõl az, aminek ki kell jönni, higgye el, nagy tehertõl szabadulhat meg, s képessé válhat újra, szabadon szeretni! Ez megér minden kockázatot!

Kos

Ma rendkívül kíváncsi lehet szerelmi téren, így hajlamos most a tûzzel játszani, kedves Kos! Ez nem is baj addig, amíg nem kezd elmenni a máglyarakás irányába. Legyen kimért és próbáljon meg bírni magával, amíg, szinte maguktól kialakulnak a dolgok. Türelem, rózsát terem!

Mérleg

Annak ellenére, hogy néha nem könnyû kitalálni, hogyan is lehetne elõrébb jutni egy kapcsolatban, ma valahogy mégis ösztönösen ráérezhet erre, s szinte minden helyzetbõl képes lesz kihozni a legjobbat. Mutassa meg szerelmének, mitõl is döglik a légy!

Nyilas

Szerelmi téren ma kifejezetten feszegetheti a határokat, kedves Nyilas, aminek hamar meg is lehet a végeredménye! Amennyiben mindez pozitív dolgot jelent, úgy nagyon messzire juthatnak ma kedvesével, ugyanakkor, negatív fogadtatás esetén sem lehet nagyobb megborulásra számítani önök között, így érdemes mindenképpen vállalni a kockázatot a jó ügy érdekében!

Oroszlán

A mai napon, rendkívül könnyen, ráadásul hitelesen sikerülhet kifejeznie érzéseit, ami nagyszerû lehetõségeket tartogathat szerelmi téren. Itt az ideje, hogy elmélyítsen egy bimbózó kapcsolatot, vagy esetleg, hogy búcsút vegyen egy reménytelen szerelemtõl…

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel