Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-07-31

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-07-31

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-07-31

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai nap nagyon boldogan és önfeledten telhet a szerelem terén, kedves Bak, különösen, ha sikerül maximálisan elengednie magát, s egy kicsit nem gondolni semmi rosszra, problémára. Az egyetlen, amin ma monfordírozzon, hogy hogyan tehetné szebbé, boldogabbá az együttlétüket kedvesével!

Bika

Boldogsága ma annak függvénye lehet, kedves Bika, hogy mennyire képes leküzdeni azon tényezõket, melyek feszéjezik, s elengedni magát a szerelem terén! A jó párkapcsolat titka, ha az ember még hosszú évek múltán is tud együtt nevetni és felhõtlenül szórakozni azzal, akit egykoron élete párjává választott. Lebegjen ez ma a szeme elõtt!

Halak

Amennyiben egy szerelmi titok, vagy annak vélt dolog feltörésén fáradozik, kedves Halak, ma sajnos, nagy öngólt lõhet e téren, sõt, még az is megeshet, hogy jobban járt volna, ha nem feszeget bizonyos témákat. Ez persze, nem azt jelenti, hogy jobb a titkolózás egy kapcsolatban, csupán azt, hogy vannak dolgok, melyek jobb, ha örökre kimondatlanok maradnak…

Ikrek

Vigyázzon ma a szívére, kedves Ikrek, mert könnyen megsebzõdhet, ha szabadjára engedi ösztöneit! Szép dolog, ha valaki hevesen és mélyen tud szeretni, ugyanakkor, igencsak sérülékennyé is teszi eme tulajdonság az embert, így nem árthat mellé egy kis örültekintés és megfontoltság!

Kos

Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy kapcsolati probléma elõl, melyet úgy érez, nem tud megoldani, vagy egyszerûen, most nagyon felzaklatja. Az embernek a saját érzelmei elõl nincs menekvés, így jobb elõbb szembenéznie az igazsággal, mint késõbb, s addig is kétségek között, önámításban, vagy hazugságban élni! Legyen bátor, kedves Kos!

Mérleg

Szerelmi téren ma koncentráljon arra, kedves Mérleg, hogy minél több idõt tölthessen szíve választottjával, s ha lehet, mindezt édes kettesben. Néha nem árt, ha az ember kicsit elszigetelõdik a világtól azzal, akit szeret, hisz úgy sokkal jobban elmerülhetnek egymásban szerelmével, erõsítve ezzel is a kapcsolatukat. Kellemes idõtöltést!

Nyilas

Ma kissé akár óhatatlanul is megbánthatja szereleme, talán észre sem veszi, s ez most rosszul eshet önnek. Ne kerítsen nagyobb feneket ugyanakkor a dolognak, kedves Nyilas, mint amekkorát okvetlen szükséges! Egy jól mûködõ kapcsolathoz idõnként nem árt, ha kicsit süket és vak az ember…

Oroszlán

Ma nagy eséllyel egy olyan ember robbanhat be az életébe, kedves Oroszlán, aki bizony, fenekestõl felforgathat mindent ön körül szerelmi téren, ha nem vigyáz! Amennyiben persze jelenleg szingli, úgy ez még akár jó is lehet, s estére már fülig is érhet a szája a szerelemtõl, ám, ha tartós kapcsolatban él, gyorsan felejtse is el ezt a valakit, mielõtt még kísértésbe esne. Higgye el, ez esetben már nem biztos, hogy megéri az izgalom!

Rák

Ürítse ki a gondolatait, engedjen el minden problémát és koncentráljon csakis a szerelemre, kedves Rák, akkor tökéletes lesz ma a boldogság! Ne hagyja, hogy bármi is befolyásolja e téren, s higgye, el, ha úgy érzi, minden rendben van, akkor az úgy is van, mondjon bárki, bármit is. Élvezze az életet, eme gyönyörû napon!

Skorpió

Ma oly mértékben szerelmi szálakba gabalyodhat, kedves Skorpió, hogy ember legyen a talpán, ha képes aztán kikeveredni belõle, természetesen csak akkor, ha szingli, s nem óvja meg egy szeretõ pár attól, hogy butaságokat csináljon. Ne akarjon semmit sem késõbb javítani, vagy helyrehozni, mert csak annál nagyobb kulimászba keveredhet!

Szűz

Itt az ideje, kedves Szûz, hogy egy kicsit lógassa a lábait, s ne hajtsa a szerelmet, egyszerûen csak engedje el magát, s élvezze azt az állapotot, amiben most van. Ez az idõszak arra is jó lehet, hogy végre rendezze egy kicsit az érzelmeit, s így harmóniába kerülhessen újra önmagával és a világgal.

Vízöntő

Ma igencsak kettõs érzelemvilág jellemezheti, kedves Vízöntõ, s ez nagyban kihathat a szerelmi életére is. Amennyiben tartós kapcsolatban él, úgy igyekezzen ne teret engedni szeszélyeinek, mert még a végén valami baj kerekedik belõle, ha viszont jelenleg egyedülálló, úgy könnyen elõfordulhat, hogy valakinek éppen, eme szenvedélyes hozzáállása az élethez lesz, ami megtetszik!

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel