Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-01

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-01

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-01

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A stressz által gerjesztett impulzív hozzáállás és a kemény szavak, legyen bármilyen konfliktushelyzet is, nem oldalnak meg semmit, különösen egy szerelmi kapcsolatban. Kerülje az efféle destruktív viselkedést és inkább õszinteségével és tiszta szívbõl jövõ szavaival oldja a feszültséget. Kiabálás helyett beszélgessenek, s akkor hamar visszatérhet a harmónia kapcsolatukba, amiben mindketten jól érzik magukat.

Bika

A mai nap tartogathat néhány kihívást, melyekben bizton számíthat majd szíve választottjára. Legyen hozzá õszinte és bízza rá magát, hisz errõl szól egy olyan bensõséges dolog, mint a szerelem! Ne féljen, hogy késõbb még feltáró õszintesége miatt sebezhetõvé válna, ugyanis nagyon kicsi most az esélye annak, hogy késõbb még bonyodalom származhatna ebbõl önök között.

Halak

Ha úgy érzi, egyre inkább egy hatalmi harc kezdene kibontakozni ön és kedvese, kiszemeltje között, akkor nem szabad visszariadnia a kihívástól, s megeshet, hogy néha, minden ellenérzésével dacolva, bele kell állnia a dologba. Ne arra törekedjen, kedves Halak, hogy végül ön kerekedjen felül, hanem arra, hogy újra egyelõek legyenek, s eme célját akár tudassa is szíve választottjával!

Ikrek

A mai napon annyira elöntheti a szenvedély, kedves Ikrek, hogy most inkább teherként élheti meg, mint áldásként, ugyanis nem igazán megfelelõek a körülmények vágyai kiélésére, ugyanis meglehet, hogy valami dráma folyik éppen ön és szíve választottja között. Tegyen meg mindent a szerencsés végkifejletért, fogja vissza szenvedélyét, s váltsa be egy kiadós beszélgetésre, ha kell, hisz a legfontosabb úgyis az, hogy szeretik egymást…

Kos

Hajlamos az ember jobb híján elbagatellizálni, ha valami túl sokáig okoz problémákat egy kapcsolatban. Ilyen esetekben ugyanakkor igencsak csábítóvá válhat egy másik, könnyebbnek ígérkezõ út választása, ami általában, elõbb-utóbb a kapcsolaton kívülre vezet. Legyen kicsit türelmesebb és együttmûködõbb, még annál is, mint általában kedves Kos, és harcoljon kitartóan a jelen kapcsolata rendbetételéért, még, ha ez most nehezebbnek is tûnik, mint valaha. Megéri!

Mérleg

A tény, hogy jelenleg szerelmi élete egyre inkább bonyolultabbá válhat, nem úgy tûnik, hogy zavarná, sõt, úgy gondolja, kész megtenni bármit a boldogságért! Amúgy is, néha kifejezetten jót tesz az embernek egy kis érzelmi vihar, hisz, ha valami, hát az mindenképpen felszínre hozza a mély érzéseket, mely megerõsítik, vagy éppen változásra késztetik az embert, s hogy önbõl most mit hoz ki, az hamarosan ki fog derülni, kedves Mérleg!

Nyilas

Elõfordulhat, hogy kedvese, kiszemeltje, érzelmileg megpróbálhatja befolyásolni azzal, hogy kisarkít, esetleg túldramatizál egy szituációt, vagy egyenesen önt hibáztatja valamiért, ami nem kizárólag csak önön múlott. Bármennyire is keltene lelkiismeret-furdalást önben, ne engedjen az efféle érzelmi zsarolásnak, s ne adja meg, legalábbis puszta bûntudattól hajtva, amit kér.

Oroszlán

Bármilyen befejezetlen ügye lenne is a szerelem terén valakivel, annak igyekezzen ma pontot tenni a végére, hogy teljes mértékben új távlatokat nyithasson ezzel a jövõre. Kezelje okosan a jelen szívügyeit, s ne alkudjon meg, akkor egy varázslatos és szerelmes idõszak köszönthet hamarosan önre, ehhez azonban szükséges véglegesen elengednie a múltat!

Rák

Szerelmi élete változóban van, s önt nem kevés izgalommal tölthetik el a most zajló események. Mivel a változás irányultsága most nagyban függ az ön önálló, személyes döntéseitõl is, igyekezzen azokat nem csípõbõl, hanem átgondoltan meghozni, hisz, ha elhamarkodottan dönt és rosszul sül el valami, szerelemrõl lévén szó, késõbb annál nehezebb lesz kijavítani a dolgokat.

Skorpió

Izgatott lehet aktuális szerelmi élete miatt, ami, annak érzelemgazdagságából, s egyben kiszámíthatatlanságából fakad. Az utóbbi idõben, tanúsított kitartása és rugalmassága azonban megtérülni látszik, csak bírja még türelemmel egy kicsit. Ne sürgessen semmit, csak szeressen és adja önmagát, ahogy eddig, hisz most már sínen van a dolog, csak ki kell várni, hogy végre kiteljesedjen!

Szűz

A mai napon, történhet valami szerelmi életében, amire még nem állt készen. Sebaj, fogadja és kezelje rugalmasan a dolgot, nehogy óvatlanul is megbántsa kedvesét/kiszemeltjét. Ha pedig úgy érzi, ez hirtelen kicsit sok önnek, vagy nagyon felkavarják érzelmileg az események, kérjen egy kis idõt szerelmétõl, hogy átgondolhassa a történteket és megfogalmazhassa véleményét.

Vízöntő

Most egy kissé komplikálttá válhat szerelmi életében egy olyan apróság, amit alapvetõen egyszerûen szokott kezelni, de most valamiért túl sok tényezõ gyakorol befolyást önre. Szemlélje pozitívan a bonyodalmakat, s tekintse kihívásnak a helyzetet. Vegye kezébe az irányítást, kedves Vízöntõ, és mondja ki ön elsõként a problémát.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel