Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-02

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-02

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-02

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A legjobb, ha ma nem kapkod el semmit, kedves Bak, hanem nagyon is körültekintõen jár el szívügyekben, még ha különösen csábító is egy-egy kínálkozó lehetõség. Bár az érzelmek terén általában nem túl kompetens tanácsadó az értelem, de most a megfontoltság aranyat érhet, s számos késõbbi komplikációtól védheti meg!

Bika

Ma igencsak kivételes kreativitás jellemezheti szerelmi téren, kedves Bika, aminek eredményeképp, a mai nap fordulópontot jelenthet, akár az érzelmek, akár a testiség terén. Ha valami mostanában nyomasztotta önöket, azt ma beszéljék meg kedvesével, s, ugyanúgy a párbeszéd lehet a kulcs, hogy egy kicsit jobban összecsiszolódjanak a szekszualitás terén is!

Halak

Ma sor kerülhet egy nagy beszélgetésre kedvesével, ami által, számos olyan, vélt, vagy valós problémát sikerülhet feltárniuk a kapcsolatukban, melyek talán már egy jó ideje nyomást jelentettek, s ez megnyugvással töltheti el. Ha mindent megbeszéltek, akkor mindenképpen ünnepeljenek is egy kicsit, ugyanis az éjszaka most fantasztikus élményeket adhat mindkettõjüknek!

Ikrek

Akkor lehet a legélvezetesebb szerelmi téren a napja, kedves Ikrek, ha sikerül elengednie magát, s nem feszengve semmin, egyszerûen csak átadja magát az érzéseinek. Ha éppen a párkeresés korszakát éli, úgy ma meglepõen közel kerülhet valakihez, akire elsõként talán nem is gondolt volna. Ne hagyja, hogy befolyásolják a prekoncepciók! Tegye, amit a szíve diktál.

Kos

Ha valamikor, hát ma igazán nem lesz oka panaszra, kedves Kos, amennyiben testiségre kerül sor ön és partnere között, s ez nagyon megédesítheti a napot! Az este ideális lehet arra, hogy egy kicsit kettesben lehessen szerelmével, nyugodt körülmények között. Fokozván a hangulatot, némi kedvhozó finomság tökéletessé teheti a pillanatot!

Mérleg

A szerelem terén ma igyekezzen semmit sem túlbonyolítani, kedves Mérleg, egyszerûen csak szemlélje úgy a dolgokat, ahogy azok vannak. Ne feledje, néha a legegyszerûbb válasz rejti az igazságot. Amennyiben még a párkeresés korszakában van, úgy semmiképpen se érje be kevesebbel, mint a tökéletes!

Nyilas

Ma egy jelentõsebb változás állhat be szerelmi életébe, ami kissé megijesztheti, megkavarhatja, hiszen könnyen lehet, hogy amit eddig igaznak és stabilnak hitt, de legalábbis kõbe vésettnek, az most egy csapásra megváltozik. A szerelem, csakúgy, mint az élet, maga a változás, így ne féljen az újtól, az ismeretlentõl, kedves Nyilas, csak vesse bátran bele magát!

Oroszlán

A mai nap, szerelmi téren, bõvelkedhet az olyan hírekben, vagy éppen folyamtokban, melyek igencsak a kedvére valóak, kedves Oroszlán, így minden bizonnyal ma önnek fog állni a zászló, tûzzön ki bármilyen szerelmes célokat is! Bízzon önmagában, s abban, hogy sikerülhet, akkor ma beteljesülhetnek vágyai!

Rák

A változatosság gyönyörködtet, ahogy azt a mondás tartja, kedves Rák és különösen igaz lehet ez a mai napra! Amennyiben jelenleg tartós kapcsolatban él, úgy érdemes szerelmével, egy kicsit kiszakadniuk a megszokott környezetükbõl, ez most csodákat mûvelhet a kapcsolatukkal, ha viszont egyedülálló, úgy érdemes ma olyan helyeken keresnie a szerelmet, ahol még sohasem járt!

Skorpió

Ma egy baráti jótanács sokat segíthet felfedni az érzéseit, vagy tán egy szerelmi rejtélyt, s ez sokat lendíthet szerelmi életén, erõsíthet jelenlegi kapcsolatán. Hallgasson a bölcs szavakra, kedves Skorpió, hisz néha, mint most is, megesik, hogy egy kívülálló jobban lát valamit, mint az, aki éppen benne van egy kapcsolatban.

Szűz

Ma csak úgy sugározhat önbõl az erotika, kedves Szûz, aminek könnyen egy bódulatos, szerelmes éjszaka lehet a vége, amennyiben akad erre érdemes partnere, akivel boldog lehet! Ha nincs? Akkor csinosítsa ki magát, kerekedjen fel, s határozza el: megtalálja az igazit! Néha egy szilárd elhatározás, s egy kis önbizalom csodákat tehet!

Vízöntő

Szerelmi téren, kedves Vízöntõ, ma, ha lehet, ne erõltessen semmit, sõt, éppen ellenkezõleg, mindent hagyjon a maga útján folyni, akkor jöhet ki a legjobb a dolgokból. Dõljön hátra, s fogadja el, lesz, ami lesz, ön csak élvezze a szerelmet és az intimitást, nem baj, ha ezúttal kicsit kiengedi kezébõl az irányítást.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel