Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-03 “Ma kulcsszerepet kaphat a tökéletes pillanat elkapása…”

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-03 “Ma kulcsszerepet kaphat a tökéletes pillanat elkapása…”

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-03

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Érdekes összefüggés, mégis igaz, hogy bizony néha a békéért is meg kell küzdeni, különösen, egy olyan érzékeny területen, mint egy szerelmi kapcsolat! Ennek megfelelõen, ma nagy türelemre és konfliktuskezelõ képességére is szüksége lehet, ha este úgy akar nyugovóra térni, kedves Bak, hogy bizton maga mellett tudhatja még azt az embert, akit szeret. Hozza meg a szükséges áldozatot, hogy így legyen! Megéri!

Bika

Ma kulcsszerepet kaphat a tökéletes pillanat elkapása, kedves Bika, s így a lehetõ legnagyobb hatás elérése szerelmi téren! A dolgokat jó irányba terelõ manipuláció igenis etikus, mondjon bárki, bármit is és az is biztos, hogy néha legalább annyira fontos a forma, mint a tartalom!

Halak

Fontos, hogy õszinte legyen ma kedveséhez, még akkor is, ha most a szokásosnál nehezebben beszél érzéseirõl. Legyen szívügye a béke és a problémás dolgok tisztázása, kedves Halak, mert csak így érezheti majd továbbra is száz százalékos biztonságban magát a jelenlegi kapcsolatában, ez pedig megér minden erõfeszítést!

Ikrek

Egy kapcsolat elmélyülését nem lehet siettetni, bármennyire is szeretné az ember, ugyanakkor, kedves Ikrek, azért akadhat a repertoárjában néhány olyan extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheti a folyamatot. Vesse be apróbb praktikáit, hogy szerelme tárgya folyamatosan érezze, hogy szereti és számíthat önre, ez biztosan segít!

Kos

Talán a sors iróniája, hogy, am amennyire szeretne dûlõre jutni kedvesénél egy üggyel kapcsolatban, õ annál inkább elzárkózhat az érdemi megoldásoktól, s ez bizony frusztráló lehet. Az egyetlen módja, hogy feloldja valahogy ezt a helyzetet, ha teljesen kitárja szívét és elmond részletesen kedvesének minden érvet és indokot, még, ha ez által sebezhetõvé is válik. Bízzon a szerencsés végkimenetelben!

Mérleg

Ma nagyon megnehezítheti az aktuális szerelmi kapcsolati körülményeket, ha puszta büszkeségbõl, elzárkózik a valódi, gyengéd érzéseinek kinyilatkoztatásától a kellõ pillanatban. Legyen kicsit nyitottabb, s bízzon jobban kedvesében, hisz anélkül nincs értelme az egésznek, kedves Mérleg!

Nyilas

Ma képtelen helyzetekbe keveredhet, aminek könnyen káosz és fejetlenség lehet a vége, az pedig semmiképpen sem elõnyös, különösen szerelmi téren, így sürgõsen meg kell oldania ezt a helyzetet. Legyen tapintatos, de ugyanakkor rámenõs is, kedves Nyilas, mert ez az a szekszi koktél, aminek senki sem tud majd ellenállni!

Oroszlán

Ma egy rendkívül õszinte beszélgetésre kerülhet sor ön és kedvese, esetleg még csak kiszemeltje között, aminek akár pozitív, de sajnos negatív irányba is jelentõs végkifejletei lehetnek. Bárhogy is végzõdjön ez a beszélgetés, legyen jó, vagy rossz, a lényeg, hogy az õszinteség mindig megtérül! Fogadja el, amit hoz a sors, s lépjen túl a dolgokon, vagy éppen, ha szerencsés a végkifejlet, élvezze, ami megadatott önnek!

Rák

Szerelmi partnere ma meglehet, hogy puszta figyelmetlenségébõl fakadóan, akkor is zavarhatja, amikor nagyon elfoglalt, s éppen nincs itt az ideje az ilyesminek. Amennyiben megpróbálja letörni, az amúgy imponáló lelkesedését ön iránt, könnyen ünneprontóvá válhat, ezért inkább próbálja kedvesen és türelemmel rávezetni, hogy egy kicsit késõbb térjenek vissza arra, amit szeretne, hogy nyugodt körülmények között élvezhessék együtt az életet!

Skorpió

Ma legyen mindenképpen elõvigyázatos, kedves Skorpió, ha esetleg egy szerelmi civakodásba bonyolódna, ugyanis, ha nem vigyáz, a szenvedély hevében, könnyen elragadhatják érzelmei, s ez által még valami olyat talál mondani, amit nem is szeretett volna. Maradjon kimért és tárgyilagos, ahogy mindig, még, ha most ez nehezebben is megy a szokásosnál.

Szűz

Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki ön és szerelme tárgya között, amely természetesen, különleges bánásmódot is igényelhet. Ennek megfelelõen, ma ne kérdések feltevésében gondolkodjon, kedves Szûz, hanem egyszerûen csak szemlélõdjön figyelmesen, s hamar megkaphatja a választ, amit keresett!

Vízöntő

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatában, ma patthelyzethez vezethet, ami nem is igen látszik feloldódni, amíg ön nem enged. Az is megoldás lehet, ha nem kertel, vagy finomkodik, hanem csak egyszerûen kiönti szívét, s akkor párja most nagy eséllyel ugyanezt teszi majd, s hamar, újra oldódik önök között a légkör.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel