Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-04 “a Vénusz és a Jupiter állásának köszönhetõen, pozitívan fogja szemlélni a helyzetet…”

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-04 “a Vénusz és a Jupiter állásának köszönhetõen, pozitívan fogja szemlélni a helyzetet…”

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-04

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai napon feltámadhat önben az ösztön, hogy minél inkább szaporítsa életében az olyan pillanatokat, melyek közelebb hozzák egymáshoz önt és szíve választottját, ez azonban nem is olyan könnyû feladat a mai, rohanó világban. Éppen ezért, ha ilyesmiben gondolkodik, akkor elsõként igyekezzen minél többször olyan helyeket felkeresni kedvesével, kiszemeltjével, ahol senki sem zavarhatja meg önöket, s így van idejük egymásnak megnyílni, kibontakozni, ugyanis, már önmagában ez sokat erõsíthet egy kapcsolaton!

Bika

Még, ha tapasztal is némi ellenállásból fakadó, feszült légkört alakuló, vagy már meglévõ kapcsolatában, mindenképpen próbáljon meg érzelmileg stabil maradni és pozitív álláspontot képviselni, akkor sikerülhet hamar elûzni a démonokat, s jöhet újra az élvezet…

Halak

Pillanatnyi, érzelmi diszkomfort érzés kerítheti hatalmába, ami abból fakadhat, hogy esetleg valami kimondatlan maradt kapcsolatukban, s ez némi feszültséget kelt önök között. Érdemes lenne a helyzet feloldására, egyszerre több szinten is fellépni, azaz egy jó, feltáró beszélgetéstõl a testiségig mindent bevetni a jó ügy érdekében, hogy biztos legyen a siker, s mihamarább oldódjon a helyzet.

Ikrek

Bárminemû probléma adódna most szerelmi életében, a Vénusz és a Jupiter állásának köszönhetõen, pozitívan fogja szemlélni a helyzetet, s ennek megfelelõen, hamar megtalálhatja a megoldást is gondjaikra. Játékos és könnyed viselkedésével lágyítsa meg kedvesét, ha rossz napja lenne, s meglátja, biztosan nem fognak unatkozni az éjszaka!

Kos

A mai napon, szerelmi életében valaki, akarva, vagy akaratlanul is, de keresztülhúzhatja számításait, ami igencsak bosszantó lehet. Fontos azonban, hogy ezt a negatív hangulatot ne éreztesse kedvesével, mert az most könnyen rányomhatja bélyegét az egész napjukra. Maradjon pozitív és gondoljon arra, hogy lesz még alkalmuk bõven pótolni az elmaradott gyönyöröket az elkövetkezendõ napokban, ez a mai pedig most így sikerült…

Mérleg

A mai napon, érezni fogja, mit kell tennie, hogy szerelmi élete végre úgy alakuljon, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, még akkor is, ha kedvese elõször nem állna kötélnek. Használja csáberejét és erotikus kisugárzását, hogy elcsavarva fejét, s végül egy romantikus, szenvedélyes éjszakába torkolljon a nap!

Nyilas

A Mars és a Merkúr együttes hatásai miatt, most nagy eséllyel keveredhet kisebb-nagyobb vitákba szerelmével, melyeket ezúttal jobb lenne elkerülni, ugyanis, ha tüske marad miattuk valamelyikükben, az akár hosszútávon fennmaradó feszültségekhez is vezethet, így tegyen meg ma mindent a béke érdekébe, s azért, hogy hamar, újra egy oldalon álljanak kedvesével.

Oroszlán

Ha létezik tökéletes idõpont arra, hogy felfedje valósi érzéseit azelõtt, akit szeret, az ma van, kedves Oroszlán! Ma szenvedéllyel és érzelmekkel telhet meg beszéde, amibõl a szavak értelmezése nélkül is kitalálná kedvese, mit is érez iránta. Használja ki ezt a napot arra, hogy feltárja érzéseit és megbeszéljék esetleges nézeteltéréseiket, ugyanis közel, s távol a mai nap a legjobb az ilyesmire!

Skorpió

Ahelyett, hogy megpróbálná mindenáron kedvesére kényszeríteni akaratát, inkább most ne határozott fellépéssel, hanem az önbõl áradó, végtelen kedvességgel és szeretettel igyekezzen közelíteni álláspontjaikat. Próbálja meg észérvekkel megnyerni, kapcsoltuk jövõbeni haladását illetõen, csak így vívható ki a tartós béke!

Szűz

A Hold és a Mars együttes hatása miatt, ma kissé féltékenyebb lehet a szokásosnál, tanácsosnál. Kétségek gyötörhetik, merre is fejlõdik jelen kapcsolata a szeretõbõl lesz-e több is, esetleg párjával végre továbblépnek az esküvõ, vagy házasság felé? Akárhogy is, ma ne próbálkozzon a kapcsolatuk dinamikáját megbontani, legyen simulékony, fogadja jó szívvel, amit kap és mondjon igent kedvesének, amiben csak lehet!

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel