Connect with us

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-08

Horoszkóp

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-08

A napi szerelmi horoszkópjainkkal próbálunk téged segíteni eligazodni a viszonyok hullámzó tengerén.

Friss Szerelmi Horoszkópok – 2017-08-08

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai napon, kulcsszerepet kaphat szerelmi életében a nyitott gondolkodás, ami most az ön és kedves közötti béke záloga lehet. Amennyiben vitára kerülne sor, igyekezzen minél több nézõpontból szemlélõdni, mielõtt nyilatkozik, nehogy aztán veszekedésbe torkolljon a dolog.

Bika

Ma meglehetõsen féltékeny lehet valakire, akivel kapcsolatban azt érzi, igyekszik párja bizalmába férkõzni, vagy éppen, ugyanabba szerelmes, akit ön épp el akar csábítani. Ne pazarolja energiáit a közvetlen harcra, kedves Bika, inkább legyen bölcs, s figyelje meg, vajon szerelme tárgya mit kezd a helyzettel, abból most sok minden kiderülhet!

Halak

Annak ellenére, hogy ma meghozott, talán egy fontos döntést szerelmi életével kapcsolatban, erõs ellenállásba ütközhet a megvalósítás terén, így nem biztos, hogy úgy is sikerül véghezvinnie a dolgot, ahogy azt eredetileg eltervezte. Ne érezze kudarcnak, ha így alakul a helyzet, kedves Halak, inkább feküdjön rá újra, hogyan tudna pontot tenni az ügy végére valahogy mégis.

Ikrek

Ami önnek apróságnak tûnik, az párjának egy világot jelenthet és fordítva! Ennek szellemében, ma létfontosságú lehet, hogy tudatosan törekedjen arra, hogy egyikük se lépjen át egy határvonalat a másikkal szemben, különben valaki nagyon megbántódhat ma akár egyetlen szó miatt is, s bizony, nem lesz könnyû aztán kiengesztelni. A megelõzés a könnyebb út!

Kos

Ma, szinte nehezére eshet logikusan gondolkodni, annyira megkavarhatja fejét a szerelem, a szenvedély! Adja át magát érzéseinek, s tegye magát szabaddá mielõbb, hogy azzal lehessen, akit szeret, ha már úgyis csak felé járnak gondolatai. Ha ez most lehetetlen, valósággal szenvedhet a hiányától… Legyen erõs, kedves Kos, s bírja ki valahogy, ameddig szükséges, talán a holnap már könnyebb lesz.

Mérleg

Néha a legkézenfekvõbb, legegyszerûbb válasz a helyes, kedves Mérleg, de különösen igaz ez a szívügyekre, melyeket, ha az nem tetszik nekünk, szeretünk komplikálni, túlbonyolítani, csak, hogy azt hozzuk ki belõle a végén, amit mi szeretnénk, hogy úgy legyen. Ne kövesse el ezt a szarvashibát! Most minden pontosan úgy van, ahogy az látszik!

Nyilas

Egy visszatérõ probléma egyre inkább zavarónak tûnik a kettejük kapcsolatában, s ez ma szinte teljesen átrendezheti a prioritásokat. Ne becsülje soha alá az apróságok befolyásoló hatását! A szakítások, válások nagy részének fõ okai is apróságokból indulnak ki és mérgesednek el. Rendezzék ügyes-bajos dolgaikat, amíg kézben tartható a dolog.

Oroszlán

Ma, azon kaphatja magát, ha nem vigyáz, hogy már el is csavarták a fejét! S, hogy miért is kéne vigyáznia? Azért, hogy biztosan annak sikerüljön csak ez a mûvelet, aki a párja, ne pedig másnak, mert abból most óriási kalamajka lehet. Elõzze meg a félreértéseket, kedves Oroszlán!

Rák

Ma, erõs érzelmeknek kerülhet a hatása alá, ami teljesen felboríthatja józan ítélõképességét. Ennek köszönhetõen, míg az egyik pillanatban elkapja a szenvedély, addig a másikban már-már terhesnek érzi a szerelmet, amit párja nehezen viselhet. Próbálja kicsit elhatározni magát, kedves Rák, legalább látszólag, a béke kedvéért!

Skorpió

Ma semmiképpen se keverje a munkát, vagy a pénzügyi kérdéseket a szerelemmel, mert annak csak összeveszés lehet most a vége. Ezúttal hallgasson inkább a szívére, kedves Skorpió, mint az eszére, még, ha ez most némi veszteséggel is jár.

Vízöntő

Ma kissé elhomályosíthatja gondolatait, kedvese, kiszemeltje iránt érzett szerelme, így hajlamos lehet az elfogultságra, azaz a mai nap, míg a romantikázásnak igen, addig a komolyabb döntések meghozatalának kifejezetten nem kedvez. Ennek megfelelõen, ma csakis kisebb, szórakoztatóbb programokban gondolkozzon, mintsem nagy, mindent eldöntõ beszélgetésekben, ezeket érdemes inkább máskorra halasztani.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel