Connect with us

Heti horoszkópok “Ez egy elsőrangú hétnek ígérkezik a te szempontodból, amit…”

Egyéb

Heti horoszkópok “Ez egy elsőrangú hétnek ígérkezik a te szempontodból, amit…”

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Heti horoszkóp

A hétfői lendület jól jön, de hamar alább hagy. Lelassulást fogsz tapasztalni keddtől a Bika Holdnak köszönhetően. Szerdán a Nap és a Merkúr pár órán belül „egyszerre” lép át a Rákba: elkezdődik egy egészen más minőségű időszak, ami a családról, a magánéletről és az otthonteremtésről fog szólni. Így a karriered háttérbe szorul. Szombatra virradóan, Szent Iván éjszakáján lesz újhold, ami ingatlan ügyekkel kapcsolatosan hozhat valami újat. Vasárnap egy Mars-Jupiter feszült fényszög konfliktust mutat.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Heti horoszkóp

A hét elején nem lesznek nehéz fényszögek az égen. Szerdán szinte egyszerre lép a Rákba a Nap és a Merkúr. Ez neked tanulásra, vizsgázásra és utazásra is kiváló. Persze nem csak ezen a napon, hanem innentől kezdve egészen július 21-ig. Szóval kapkodnod nem kell. A hét közepe alkalmas tárgyalásra, megbeszélésre az Ikrek Holdnak köszönhetően. Időzíts ide minden fontos témát! A hétvégédet a Szent Iván napi újhold újdonságokkal színesíti meg. Persze csak abban az esetben, ha nyitott vagy az újra…

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Heti horoszkóp

Napokon belül véget ér a te hónapod: szerdán délelőtt a Nap és a te bolygód, a Merkúr átlép a Rákba, és saját magadról átkerül a fókuszod a pénzre. A hét két legjobb napja a csütörtök és a péntek lesz. Ekkor az Ikrek Holdnak és a Mérleg Jupiternek köszönhetően elemedben leszel. Ha valakit le akarsz nyűgözni, akkor ezen a két napon találkozz vele! A siker titka te magad leszel: a könnyedséged és a humorod. A hétvége a szombat hajnali Rák újholdnak köszönhetően új fejezetet nyithat a számodra.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Heti horoszkóp

Egyfajta türelmetlenséggel vegyes várakozás lehet úrrá rajtad, ami érthető, hiszen szerdán délelőtt a Rákba lép a Nap és a Merkúr. Ezzel eljött a te időd. Nem csak a születésnapod, hanem a leltár, majd a tervezés ideje is. Ezt tovább emeli a szombati Rák újhold, ami az év legfontosabb újholdja a te szempontodból. Külső-belső újításra remek ez. Ne késlekedj! Vágj bele valami újba! Legalább az első lépést tedd meg! Azonban vasárnap számíts feszültségre! A Mars-Jupiter között nehéz fényszög lesz.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Heti horoszkóp

Kitűnő tempóban indítod a hetet a Kos Hold és a Nyilas Szaturnusz segítségével. Kell is ez a lendület, hogy átsegítsen a hét közepi nehézkességen. Neked se a Bika Hold, se a Rákba lépő Nap és Merkúr nem igazán testhezálló, sőt kissé lehúzó erő. Majd csütörtöktől pöröghetsz fel. Ennek tudatában várj el, ill. ne várj el eget rengető teljesítményt önmagadtól és a többiektől! Most megtapasztalhatod, milyen hasznos az asztrológia. Hétvégén a Szent Iván éj nagy hatással lehet rád. Gyújts tüzet!

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Heti horoszkóp

Szinte biztos, hogy a keddet jobban fogod szeretni, mint a hétfőt. Az a tempó, amit hétfőn kell elviselned, nem a tied. Viszont keddtől minden „normálisan” megy. Szerdán a Rákba lépő Nap, Merkúr és a szombati Rák újhold nem érint téged közvetlenül. Mégis jól fog esni, amikor kiderül, hogy több barátod van, mint hitted. És ők csendben drukkolnak neked, ill. segítenek, ha szükséged van rájuk. Sőt az újhold új barátot is hozhat. Persze csak abban az esetben, ha kinyitod a szemedet és a szívedet…

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Egyéb

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel