Connect with us

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Az egyik exed felbukkan az életedben, igaz, csak az egyik közösségi oldalon akadsz bele a posztjába, de már ez elég ahhoz, hogy felkavarjon. Nem lehet, hogy nem vagy még túl rajta?

Párban: A barátodnak semmi másra nincs most szüksége, mint rád! Legalább te támogasd, még ha ezúttal nem is értesz egyet teljesen a terveivel.

Bika:

Szingli: Ezen a hétvégén egy percet sem kell aggódnod, hogy mit fogsz csinálni. Egy rakás programod van már most, ráadásul egy szuper randi is vár rád!

Párban: Ha mostanában egy kicsit is elbizonytalanodtál a kapcsolatodban, akkor ezen a hétvégén még nehezebb lesz ellenállnod a kísértésnek. Nehogy olyat tegyél, amit később megbánhatsz!

Ikrek:

Szingli: Mostanában folyamatosan egy valaki jár a fejedben, nem is tudsz másra gondolni! Talán ideje lenne a srácnak is jelezni, hogy nem közömbös a számodra.

Párban: Egy csúnya pletykát hallasz, ami teljesen megváltoztathatja a kapcsolatotokat. Mielőtt balhézni kezdenél, járj utána minden apró részletnek, mert előfordulhat, hogy kamu az egész!

Rák:

Szingli: Inkább kerüld a túlságosan extrovertált srácokat, akármennyire is bejönnek. Talán elsőre izgalmasnak tűnhet, de hosszútávon biztosan nem működne.

Párban: Nem kell mindenben egyetértenetek, sőt! Hallgasd meg a barátod érveit, véleményét is, mert könnyen előfordulhat, hogy néha neki is igaza van…

Oroszlán:

Szingli: Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel, pletykákkal. Aki ismer, úgyis tudja, hogy ezek nem igazak, a srácok pedig nem ezek alapján fognak megítélni téged!

Párban: Vond be a pasidat is a terveidbe! Csak akkor kerülhettek igazán közel egymáshoz, ha közösek a céljaitok, amit ketten együtt értek el.

Szűz:

Szingli: Nemrég találkoztál valakivel, akivel tökéletesen passzoltok, már-már a lelki társad? Ez szuper! De azért ne siettess semmit, adj időt magatoknak, különben még elijesztheted!

Párban: Te is, de a pasid is rengeteget dolgoztatok a héten, ezért ne sértődj meg rá, ha most a barátaival lazulna egy kicsit. Szervezz pasimentes programot és engedd el magadat te is végre.

Mérleg:

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel