Connect with us

Hétvégi szerelmi horoszkóp – “Eddig úgy gondoltad, készen állsz egy kapcsolatra”

Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp – “Eddig úgy gondoltad, készen állsz egy kapcsolatra”

Szingli: Nagyon jót tesz neked a nyár és a jó idő. Szuper a hangulatod, bomba formában vagy, ezt pedig jó pár flört is bizonyítja majd!

Párban: Oké, hogy bulizni van kedved, de ezért nem kell leráznod a pasidat. Együtt is ugyanolyan jól érezhetitek magatokat, sőt!

Bika:

Szingli: Egyre jobban vágysz egy kapcsolatra, amitől kezdesz görcsös lenni! Próbálj meg nem arra figyelni, hogy tökéletesen viselkedj, csak érezd inkább jól magad!

Párban: Ha szeretnétek pihenni is a hétvégén, egy-két programot kénytelenek vagytok lemondani, de inkább ez, mint hogy hétfőn fáradtan és ingerülten kezdjetek, nem?

Ikrek:

Szingli: Izgalmas és romantikus hétvége előtt állsz! Most különösen nyitott vagy a kalandokra, a srácok ezt pedig megérzik, és alig bírod majd levakarni őket.

Párban: A héten nem biztos, hogy eleget tudtatok találkozni, szóval a hétvégén tegyél meg mindent, hogy be tudjátok ezt pótolni!

Rák:

Szingli: Körülötted mindenki fesztivál hangulatban van, neked viszont egyáltalán nincs kedved bulizni. Nem maradsz le semmiről, ha visszaveszel és nyugizol kicsit.

Párban: Teljesen eltérőek a terveitek a hétvégére, sőt az egész nyárra is. Ez okozhat konfliktust köztetek, de ha képes vagy kompromisszumot kötni, szuper élmények várnak rátok.

Oroszlán:

Szingli: Eddig úgy gondoltad, készen állsz egy kapcsolatra, de most, hogy kezd komolyra fordulni egy sráccal a dolog, megijedtél. Azért nehogy feladd, csak lassítsatok egy kicsit.

Párban: Néha nem vagy túl egyértelmű, ami félreértéseket szülhet köztetek. Határozottan mondd el, mire vágysz, hogy a pasid is biztosan megértse!

Szűz:

Szingli: Van egy fiú, aki már nagyon régóta teper utánad, de eddig tudomást sem akartál venni róla. Most viszont egy kicsit más oldalát ismered meg, ami igencsak bejön neked!

Párban: Egy rakás programot beszervezel, hogy szuper hétvégétek legyen, de megkérdezted a pasidat, neki mihez van kedve? Lehet, semmi másra nem vágyik, csak veled lenni kettesben…

Mérleg:

Szingli: Imádod a pro-kontra listákat, de most jön egy pasi, akit képtelen vagy így mérlegelni. Most az egyszer hallgass inkább az érzelmeidre!

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel