Connect with us

Mélyen belepillanthatunk a lelkünkbe “Ma egy konstelláció nagyon pontossá válik, amely…”

Asztrológia

Mélyen belepillanthatunk a lelkünkbe “Ma egy konstelláció nagyon pontossá válik, amely…”

Egy érdekes hét áll előttünk. A Neptunusz inspirál és összezavar bennünket. A Mars konzekvensen sikerre visz,a Nap marad a Rák jegyében, a Merkúr pedig már az Oroszlán jegyében jár.
2. hirdetés

Egy érdekes hét áll előttünk. A Neptunusz inspirál és összezavar bennünket. A Mars konzekvensen sikerre visz,a Nap marad a Rák jegyében, a Merkúr pedig már az Oroszlán jegyében jár. A csillagos égen egy változás megy végbe, ami érezhetően megváltoztathatja mindennapjainkat. Gondolkodásunk mélyen szántóbb, koncentráltabb lesz. A könnyed csevegések helyett tabu témákat is elővehetünk. Ezt össze lehetne hasonlítani egy bizonyos fajta lelki radírozással. Mindaz, amit eddig elnyomtunk, és szép szavakkal kicsinosítottunk, most előkerül, alaposan megvizsgáljuk, és átalakítva ismét elengedhetjük. Ez nem lesz mindig szép, és nyugodtan megkérdezheted, hogy ennek tényleg így kell lennie?

Három planéta áll az Ikrek jegyében, egészen biztosan nem tudunk megállni semmit szó nélkül. Ajánlatos inkább aktívan részt venni ebben a folyamatban, mint ellene harcolni.

Ha szembe tudunk nézni a kellemetlen igazságokkal, akár a munkahelyen, akár a családban, jó néhány esetben elmúlik a félelem, és felszabadulva érezhetjük magunkat utána.

Hétfő – Megkülönböztető intuíció!

A Neptunusz már a Halak jegyében áll. Mire felkelünk, a növekvő Hold a beleérző Halak jegyébe lépett. Ezen kívül a Merkúr és az Uránusz pozitív fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz. Intuíciónk élesedik, jó érzésünk van arra, hogy mi történik a velünk szemben állóban. Sajnos egy kicsit „vékony a bőrünk”, és nehezen viseljük a kritikákat.

Sok mindent elérhetünk, ha fontos beszélgetéseink alatt, a szemünk előtt lebegtetjük a célunkat, és nem hagyjuk, hogy mellékes dolgokkal elvonják a figyelmünket.

Kedd – Önzetlen és kreatív

A Nap és a Neptunusz mosolyogva tesznek kedvezővé egy utazást saját belső világunkba. Fantáziadúsak vagyunk, és nyitott füllel fordulhatunk mindenki felé, aki segítségünkre szorulhat. Ne tegyünk elsietett ígéreteket, csak azért, mert harmóniára vágyunk. Akinek határidőket kell betartani, figyelnie kellene, hogy ne vesszen el álmodozásokban.

Konzekvensen végezzük el a kitűzött feladatokat, a munka befejezése után azután tehetünk bármit, amire vágyunk.

Szerda – A Merkúr az Oroszlán jegyében áll

Jó ötleteket ad nekünk. Felületes csevegések nem fognak vonzani bennünket, pontosan szeretnénk tudni, miről is van szó. Ez azt a veszélyt hozza magával, hogy túlságosan is leragadunk egy-egy ötletnél. Nincs nagy probléma, ha eltekintünk a Hold szünetétől, amely ebédidőben kezdődik, és kora estig tart.

Fontos dolgoknál maradjunk konzekvensek. Kedvező alkalmak nyílnak arra, hogy tiszta helyzetet teremtsünk.

Csütörtök – Optimista és öntudatos nap

Ma egy konstelláció nagyon pontossá válik, amely bizalmat ébreszt, és jókora energia mennyiségről gondoskodik. A Nap és a Hold együtt állnak a Rák jegyében. Segítenek céljainkat erőteljesen és önbizalommal követni. Apróságokat jobban szívünkre fogunk venni, mint amennyire kellene.

Aki helyesen használja az esélyeit, túlnőhet önmagán és olyan feladatokat tud elindítani, amelyekről eddig csak álmodhatott.

Péntek – Maradjunk nyugodtak

Már az éjjel a Mars és az Uránusz kellemetlenkednek egymással. Ez önmagunkban való kétkedést, elégedetlenség érzését hozza magával. Ezt kiegyenlíteni a Merkúr és az Uránusz kedvező fényszöge segíthet abban, hogy más embereket meggyőzzünk. Igen különböző energiák hatnak ránk. Nem csoda, ha néha összezavarodunk, és nem tudjuk, hogy mi a teendő.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel